Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Jaszpol

Podszywanie się pod moj nick. Jaszpol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pisze ten temat z racij tego ze mam dosyc banow na serwie JB.Moj nick na Jb to XxXJaszpolXxX co chwile edytuje moj nick bo mam 101% pewnosc ze ktos podszywa sie podemnie.Widze ze na forum sa skargi na mnie.Jedyna (chyba) osobe ktora oskarzam to Mikkusone czlowiek ten tak fk'iluje wyzywa no i z racij tego ze "kiedys mialem na nim niby fkila" to jak jest w ct nie powiem co mi robi dodam ze swiadkow na to sa miedzy innymi ERHA borzyk2222 i jakies 10 osob KS itp. Mam tego dosyc nikouo nie ma w tym czasie zeby zaareagowac.Teraz nie licze na adminow w szczegolnosci na tomka tylko odpalam actiona i nagrywam.1 raz widzialem jak to dziecko mikkusone podszywalo sie pod emnie jak i lukasz ktorego nigdy w zyciu nie z fk'ililowalem a jak wbije na serw zaczyna wyzywac od smiecia.Zrobcie cos z tym podszywanie bo wtedy mam zla opinie.Dziekuje i prosze o szybkie roztrzygniecie tego tematu. PS sorki za bledy pisalem na fonie. Aktualny prawdziwy moj nick to XxXJaszpolXxX jak beda osoby widziec inna nazwe zwiazana z "jaszpolem" prosze o kontakt i ss'y

Opublikowano

Serio trzeba placic za haslo?!.Moge zaplacic co to 7 zl ale na wiekszpsci dobrych ogarniechych JB moznanod razu wpisac haslo na nigk ale tutaj yrzeba placic.moim zdaniemni tak ktos zmieni sobie nick i bedzie sie podszywal

• Właściciel
Opublikowano

Opcja ta jest płatna a wiesz czemu? Gdyby była darmowa dana osoba dla śmiechu mogłaby sobie zarezerwować 500 nicków.

Opublikowano

I ta osoba która fkilluje ma taki sam głos jak Ty? No proszę Cie, nie ośmieszaj się :) Dla pewności zakup sobie ten nick na hasło albo ew. vipa.

A ps. ta osoba która sie pod Ciebie "podszywa" wczoraj mnie wyzywała od śmieci, gówien i kurw? Ufff... Dobrze że to nie ty. (sarkazm)

Opublikowano

Nie wiem jak ty za przeproszeniem masz cykl myslenia ale raczej bym pod siebie sie nie podszywal i robil sobie 'gnoj'. Logiczne chyba co nie? ;d

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.