Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

pytanienadziś2.png

Zastanawialiście się, dlaczego tak dużo dzieje się w 2020 roku?

Najpierw prawie doszło do III wojny światowej, a teraz ten cały wirus. 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Moim skromnym zdaniem niektóre Państwa dobrze się rozwijały, co nie podobało się ludziom sterującym tym cyrkiem zza kurtyny. 

Opublikowano

Jest dużo pogłosek i zdań na te tematy ale moim zdaniem musiało się najwidoczniej tak stać, trzeba czekać aż wszystko minie i będzie git ^^

• Legenda
Opublikowano

Zastanawiałem się. Jest ładny i łatwy do zapamiętania rok. A tak poważnie, to no coś musi być na rzeczy, nie chce mi się rozwodzić nad tym, ale na bank to ma większy cel. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Nie wiem, jak wystartowałem z chuyowym wydarzeniem w 2k20 to już mialem wywalone na ten rok i nie wiadomo co miało by się stać żebym mówił "2k20 był fajnym rokiem"

Opublikowano

Coś może być na rzeczy, ale na pewno szary Kowalski się o tym nie dowie.

Opublikowano

Nic dziwnego, w końcu lata '20 zaczynają się tradycyjnie :cryingg:

Opublikowano

Do III wojny światowej było daleko, a w każdym roku coś się dzieje.

• Legenda
Opublikowano

Nie chce mi się zatruwać głowy milionem teorii spiskowych. Wystarczy, że wszyscy dookoła tworzą często własne i traktują to jako temat do rozmowy. Żyję każdym dniem na nowo, z uśmiechem i jakby miał to być ostatni, bo przy aktualnej sytuacji na świecie wszystko jest możliwe. 

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.