Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: Off-black
Nick oskarżonego:  Kropka
IP lub SID oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561199047122765/ nie wiem o co tu chodzi xD
Przebieg sytuacji: A więc zacznę od tego, że ten gracz cały czas mnie wyzywał od "szmat" oraz obrażał moich rodziców. Gracz kilkukrotnie blokował mi bazę żebym do niej nie wszedł, poniżej podam dowody oraz wstawię zdjęcia na imgura. Dobra do rzeczy, gracz wyzywa oraz blokuje cały czas moje bazy, już z 3 razy zablokował mi wejścia do bazy. Mogło też występować u mnie jakieś małe obrazy, ponieważ bardzo się zdenerwowałem. Moje zdenerwowanie było przez marnowanie czasu, ponieważ bardzo się starałem zbudować bardzo dobrą kryjówkę, tak zwaną "kampę". Gracz Kropka cały czas mi blokował bazy oraz wyzywał mnie bardzo ostro, mam tylko parę zdjęć, ponieważ nie zapisały mi się poprzednie. Pozniej nastawiał chat do "ciśnięcia off-blacka". Bardzo proszę o ukaranie gracza, ponieważ tracę tylko przez niego czas na wykonywanie baz a potem ten gracz mi ma je zablokować to już wolę iść. Powiem tyle, jest to bardzo wnerwiające w jaki sposób kropka mnie obraża oraz blokuje moje bazy.

Pozdrawiam Off-black.
Dowody:  

zdjecia.png

zdjecia1.png

zdjecia2.png

zdjecia3.png

zdjecia4.png

zdjecia5.png

zdjecia6.png

zdjecia7.png

zdjecia8.png

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.