Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: Hoser
Nick oskarżonego: @ Durus
IP lub SID oskarżonego:  durus 
STEAM_0:1:509717609  Hoser: STEAM_0:0:218818552

Data i czas zdarzenia: 2.05.2020 Od około 18 do 20 
Przebieg sytuacji: Na serwerze z mojej winy za co przeprosiłem (dostałem nawet warna) wychodzi sytuacja gdzie tak naprawdę obgadaliśmy to z osobą z która miało to doczynienia ale słynny detektyw durus musi i tak zająć się sprawą czy to jest kulturalna administracja? Duruś jak widać na ss sam pisze że nas udupi i że już nie mamy życia. Pisze też że jest prawą reką sebka, w momencie gdy jest poprostu adminem i gdy ja zostaje adminem to od początku mimo tege że nawet nie jest do tego uprawniony ja poprostu jestem na serwerze a on pyta mnie sourcemoda da fack? Dodatkowo to zdjęcie które mi wysyła czy tak wygląda kulturalna administracja. Jak widać na ss nr 3 to sam napisał że idzie oglądać demka i że nas owali przekaż hoserowi (niektóre ss od nermiego) i pruje się do nermiego że go uwali za nagięcie taryfikatora ( które wykonał on raz) a po 2 to pod samym taryfikatorem pisze że jeśli sprawa jest poważna to można go nagiąć. Naprawdę życzę powodzenia temu detektywowi. Najpierw mi pisze że idzie mnie udupić i jeszcze podaje mi link do rezygnacji nie no przesada już.

Dowody: Screenshot na priv mogę podać więcej dowodów ponieważ tu można wprowadzić załączniki do max 4,88MB. 

unknown.png

unknown 2.png

unknown (3).png

• Haha 6
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Ja się chyba nie muszę tłumaczyć xDD Wasz atak na mnie i wyzwiska wszystko wyjaśniają XD po rodzicach? Tacy mili jesteście GZ. 

#edit Patola? wyzywanie czyiś matek to patola ;)

#edit 2 Jakbyś mi to jeszcze powiedział, a nie mówił innym i potem dowiaduje się od innych było by inaczej

7B1EE6EC880879028C2DF0E58AC51A0CF0CD44BD

• Dzięki 1
  • Haha 3
  • Przykro mi 2
Opublikowano

GZ durus nie wiem jak to ty zaczynać jechać chłopie od pierwszego dnia gdy zostałem adminem chciałeś żebym wyleciał to masz nawet sam rezygnuje bo to poprostu patola.

• Haha 3
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Właściciel
Opublikowano

Generalnie piszesz skargę na @ Durusa na wstępie screen'ów wyzywasz go co chwile. Kolejna sprawa, rozmowy na pw nie są brane pod uwagę. 

@ sebek18 podjął dobrą decyzję i nie ma co tutaj gdybać. 

• Lubię to! 2
  • 3 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.