Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  1. Nick: TrashPYKMK
  2. ID: U:1:174542463
  3. Nick banującego:  Wiekszosc administracji ale bana "dal" marcion teraz psychoteq
  4. Data otrzymania blokady:  29.04.2020 druga 02.05.2020
  5. Mapa otrzymania blokady:  bez znaczenia nie chodzi o mape
  6. Data wygaśnięcia blokady: 6.05.2020 druga 08.05.2020
  7. Powód blokady:  wspomagacze
  8. Wyjaśnienia: Kdr napisal skarge to chyba widzieli administatorzy. Ja mam 12k godzin na wszystkich kontach znam ponad 400nadow na grywalnych mapach z pamieci moge udowodnic to nagrywajac albo udostepniajac na zywo na discord. Odnosnie tych magicznych hsow pierwszy byl fartowny to akurat nie powiem reszta byly normalne flicky na glowe (0.25 polecam pierwsze leci strzal potem flick w aimbot leci flick na glowe potem strzal). Moja propozycja odbanowania - na discordzie udostepniam ekran (nie chce mi sie sciagac czegos do nagrywania demka chyba ze bede musial aczkolwiek na zywo bedzie lepiej) gram na wyznaczonej mapie i sie po prostu mutuje. Wy ogladacie i sami oceniacie (nie wiem czy wtedy bedzie slychac czat glosowy ewentualnie moge dac po meczu downoland meczu) i udowodnic ze na mmach robie to samo co na serwerze. Moge zagrac nawet kilka mmow solo z kims z wami obojetne. Prosze o rozwazenie propozycji i ustalic jakis termin kiedy mam zagrac nagrac itd (wezcie pod uwage lekcje zajecia itp generalnie od 10-21 powinienem grac z przerwami na lekcje jedzenie)
  9. PS pisane ponownie gdyz jakis administrator (psychoteq) daje ponownego bana oczywiscie przedluzonego pod zdaniem "zmiana decyzji" gdzie nigdzie nie ma napisanego dlaczego zmiana dowody itd
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 3 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.