Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

NIe działa mi ninja (cod 301). Na 100% się nie skonczyla, bo nie dawno ja kupilem. Może podczas zabierania adminow to przez przypadek zabraliscie premke.

Pozdro.

Opublikowano

Play'u! Ja tam sieci nie tworzylem tylko grałem wszystko jest wyjaśnione. A co do premki to nie możecie mi jej zabrać, bo sam ją kupiłem.

Opublikowano

Zmieniłeś sieć, z tej zrezygnowałeś tu nawet chyba admina miałeś więc okazyjne. Nawet powinieneś bana tu dostać, jeszcze reklamowaliście u nas i myśleliście że wam to na sucho przejdzie ?

Opublikowano

Więc powiem Ci tak. Jaro pisze do mnie na steam, że ma swój serwer no i mówi, żebym wbił. Ja się pytam czy dostane vipa no i mi go dał. Późnie się go zapytałem czy po znajomości dostane admina, odpisał mi zebym zlożył podanie złożyłem i dostałem. I to była historia na tym serwerze. A wy mi wciskacie, że coś reklamowałem, byłem h@. A tak wogóle to jest temat związany z premium, a nie z tym co zrobilem a co nie.

Opublikowano

Play, ależ jeżeli kupił Premke za własne pieniądze lub Rodziców, to ma prawo to odzyskać, jeżeli czas mu jeszcze nie minął nie ? 

Mi też zabraliście, ale odzyskałem ^-^

• Właściciel
Opublikowano

Wyślij mi następujące dane na PW:

Nick:

Hasło:

Premium:

Serwer:

Przybliżona data zakupu:

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Wyjaśnione

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.