Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: 雷男stanisław雷 hellcase.co
Nick gracza/admina na którego składasz skargę: Jaram, Dr.Nightmare
Opis sytuacji: Obaj admini nadłużywają komend admina w moją strone niestety nic nie moge powiedziac w ich temacie poniewasz odrazy zaczynają prwokowac a gdy puszczają mi nerwy daja muta a gdy juz go dostane to powód dlaza sie byc zły poniewasz raz dostałem muta na nadłuzywanie mikrofony i obraze za obraze powód był słuszny lecz nie za nadłuzywanie poniewasz tego nie robiłem tego muta dostałem na 2h potem gdy ja dostałem tego muta za obraze to admin nightmare udał ze nie słyszy wypowiedzi OJ_byczku i umawiał sie z adminem jaram czy on też cos słyszy przez co oj_byczki nie dostał kary jaka powinna byc mi dana.  w wypowiedzi oj_ byczku  wyzywał mi rodziców chciałbym ze oj_byczku to konto duplikowane poniewasz na głownym koncie dżony skurwiony dostał vaca za cheating 
SteamID graczy Dr.nightmare 
STEAM_1:0:231063396 Jaram STEAM_1:1:457113407 OJ_byczku  STEAM_1:0:543952291
Data i czas zdarzenia: 05.01.2020 15:15.55
Dowód (ss/demko): niestety nie pamietam nazwy mapy

• Haha 3
  • Wrr 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

@ Pan MałpaJeżeli drzesz się, wyzywasz, prowokujesz i nadużywasz mikrofonu to myślę, że logiczne jest, że dostaniesz muta. Nie rozumiem dlaczego tak robisz dosłownie za każdym razem  gdy jestem na serwerze to wyzywasz, nadużywasz mikrofonu, jesteś toksyczny, nie wychodzi ci to na dobre, bo za każdym razem dostajesz muta lub gaga bo na chacie też prowokujesz. Sytuacja z OJ_Byczkiem była taka, że naprawdę nie słyszałem co powiedział i spytałem jarama czy on słyszał, a on odpowiedział, że też nie i powiedziałem, że jak słyszał to żeby dał mu muta, on nie słyszał więc mu nie dał. A ty potem jeszcze pisałeś na chacie, cytuję "kurwa głuchy admin", więc się ciesz, że nie dałem ci bana za prowokacje. 

Pozdrawiam :)

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Więc wypowiem sie tak, zaczynasz prowokacje obrazasz innych graczy a zarazem adminów, z tego co kazdy widział to Dr.Nightmare sie zapytał czy słyszałem, nie , nie słyszałem bo graczowi oj_byczku zacharczał mikrofon 

a tu masz dowody za prowokacje i do tego brak kultury

Zrzut ekranu (48).png

Zrzut ekranu (47).png

• Uwielbiam 1
Opublikowano
19 minut temu, Pan Małpa napisał:

@ Pan Małpasytuacja przytoczona przez ciebie była sprowokowana twoim zachowaniem, wyzywając cie tylko się broniłem żebym to ja nie był tym zwyzywanym przez ciebie. Co do vaca to dostałem go ponieważ ktoś mi się włamał na konto, zmienił mi nazwę, i zaczą latać spin botem, podczas turniejowego którego grałem z @ Dr.Nightmare. Proszę nie zarzucać mi cheatowania ponieważ to są poważne oskarżenia. Waż słowa. Przepraszam za wyzwiska lecz to ty prowokowałeś np. mówiąc że mam 13 zębów.  Dużo graczy moe się podpisać pod tym że szybko "puszczają nerwy".

Sytuacja w której @ Pan Małpa wyzywał mnie nie miała miejsca po raz pierwszy. gracz @ Pan Małpa wyzywa nawet adminów

• Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.