Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: J.M.K Piti rollbit.com
Nick oskarżonego:Moe
IP lub SID oskarżonego: STEAM_1:1:512839208
Przebieg sytuacji: Jakiś 2head wbił na serwer jakiś pseudo administrator który nie gra na serwerze prawie wogóle bo gra na innych serwerach i wyzwa tam gracy ponieważ jego iq nie przekacza szczebla od taboretu postanowił mnie kicknąć z serwera za mój nick ponieważ według jego skrót oznacza "Jebać moe i kocura" chociaż ja nie wiem gdzie to coś widzi "I" nick oznacza Janosik Miał Katanę, jest to mój oraz moich kolegów team na faceity, po tym gdy chciałem mu to wytłumaczyć dostałem kicka
Dowody: Jeszcze dowodów nie mam bo demka nie ma ale podrzuce po mapie ale mam takie coś. SourceBans++]  Moe: Zbanowano gracza J.M.K na 60 minut. (Powód: obra  liwy nick kultura)
Disconnect: <font color='#007bff'>Katujemy.eu</font><br /><font color='#ff8300'>Zostałeś zbanowany na tym serwerze.</font><br />Czas: <b><u>60 minut</u></b><br />Admin: <b><u>Moe</u></b><br />Powód: <b><u>obra  liwy nick kultura</u></b>.

Opublikowano

Chiałbym się wypowiedzieć na ten temat, ponieważ Moe myśli, że skrót jest obraźliwy w jego strone oraz w stronę byłego admina na BB. Skrót jest od naszego teamu na faceity, który utworzyliśmy niedawno. Nie nasza wina jest taka, że Moe zrozumiał go inaczej.

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Czyli rozumiem że to nie ma nic związanego z ze mną i kocurem ? Pare dni temu stworzyliście grupę o nazwie Je*ać Kocura. Jak dla mnie ten nick jest obraźliwy jeśli koniecznie musicie mień ten nick to se dodajcie TAG wtedy na serwerze nie będzie go widać. I tak btw to czego to jest wkońcu skrót ? Pawełek mówił że to Janusz ma katanę. Jak to jest wasz pseudo team to chociaż uzgodnijcie wspólną wersje

A i prawie wcale nie gram na serwerze ? Nie rozśmieszaj mnie ostatnio siedzę po parę godzin dziennie także no

To że cię nie widziałem to nie oznacza że nie gram na serwerze. Skoro powiedziałeś że jesteś ok. 2-4h na serwerze a ja średnio 2-3h ale poprostu w innych godzinach. Ja wchodzę na serwer albo rankiem ok 10 albo późno po 20 oczywiście czasem wchdzę popołudniu ale rzadko. Więc mogłem cię nie widzieć a nawet jeśli cię spotkałem to nie zwróciłęm na ciebie uwagi.  

Edytowane przez Moe
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Po 1. Powiedziałem janosik ma katanę nie Janusz jak masz miód w uszach to przydało by się je wyczyścić 

Po 2. Grupa Jebać Kocura nie ma nic związanego z tobą więc nie wiem po co o tym tu mówisz

Po 3. Nie będziemy ustawiać tagu ponieważ za dużo roboty z tym trzeba założyć grupę na steam a nam się nie chce

Po 4. Nie grasz na serwerze po kilka godzin ostatnio wbiłeś i się zapytałeś co to za admin (Chodzi o mnie) i że pierwszy raz mnie widzisz przy czym ja na serwie siedzę od 2-4 godzin dziennie więc pozdro.

Dalej się nie będę rozpisywać bo nic mądrego nie napisałeś w swojej wypowiedzi i nie mam co dalej pisać. 

Opublikowano

@ MoeW skrócie J.M.K nie ma nic obraźliwego, ponieważ są to tylko nic nie znaczące litery bez rozwinięcia. Za takie coś nie można banować.

@ PawelekToKozakKłótnie między administratorami nie będą tolerowane, na dzień dzisiejszy obydwoje dostajecie po 1 ostrzeżeniu, nikt nikogo nie trzyma w administracji, jeśli macie między sobą spiny zawsze możecie odejść. 

• Lubię to! 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została przyjęta

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.