Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżonego: Członkowie/Opiekun UBT 

Opis sytuacji: Jako, że moderator mi napisał iż nie ma sensu pisać kolejnych odwołań, bo zostaną one z automatu odrzucone ponieważ rozpatrzył je sam opiekun UBT to zostaje mi chyba napisać skargę. No sorry (ofc nie ubliżając kolegom z ubt), ale jak mam się zgodzić z werdyktem, gdy opiekunem UBT jest osoba posiadająca 1lvl fc i z tego co moje magiczne stronki pokazały Orzełka na rankedach? No i ona wydaje werdykt na kogoś kto miał już 2800 elo na fc, 10lvl (obecnie 2180elo)? Trochę funny. Liczę na ponowne rozpatrzenie sprawy. 

Powód: Brak doświadczenia w ekipie UBT 

Dowody: https://katujemy.eu/topic/46384-odwolanie-od-bana-niga/?tab=comments#comment-274252

No i dowód, którego nie chciało mi się wcześniej udostępniać, ale w takiej sytuacji już chyba muszę, czyli moje ostatnie 5minut (z 10, które zagrałem) na serwerze, nagrane powtórką z shadowplaya, sorki za moje stęki (hehe) i lagi, które się pojawiły z 2/3 razy, wina komputera. Na demku widać mój jeden (MAGICZNY) strzał, oraz to jak pięknie wchodziły mi te bunnyhopy xd Swoją drogą zauwazyłem oglądając te demko, że adminka, która mnie zbanowała oglądała mnie chyba z 3 rundy, i żadnej z tych rund mi nie rozpisała xd 

https://www.youtube.com/watch?v=G6GP223yhvY

• Dzięki 1
  • Haha 1
  • Premium
Opublikowano

Zacznijmy od tego że na takiej wartości sv_airaccelerate która jest na serwerze strefy które robiłeś nie są wykonalne.

4 godziny temu, nigaaa napisał:

No i ona wydaje werdykt na kogoś kto miał już 2800 elo na fc, 10lvl (obecnie 2180elo)? Trochę funny.

image.png.b2757769fa4dfb51b32462eed992fa33.png Fajne masz te 2800 godzin. +Czemu nie grasz na mainie? Koledze boostujesz konto? Typowe.

Fakt że nagrałeś filmik jak grałeś przed banem nie udowadnia nic, są specjalne cheaty które są niewidoczne dla programów do nagrywania, a cheat jest widoczny tylko i wyłącznie na monitorze.

Brak doświadczenia w ekipie UBT 

Jednak ja osobiście mam pojęcie o większej ilości cheatów oraz ich funkcjach, skoro taki brak doświadczenia jest w tej ekipie to jestem ciekaw czemu nadal nie zmieniła się.

Dodatkowo dodam że zapomniałeś chyba zmienić fov w aimbocie z 45 na 0.5 bo widać że ten legit config nie wyszedł. ;)

Edit~

3 godziny temu, nigaaa napisał:

Pisałem, że miałem 2800 elo na fc, a nie godzin, grałem na drugim koncie, bo rozgrzewałem się przed rankedem ze znajomymi :v 

No tak, bo potrzebujesz drugie konto aby rozgrzewać się, chyba nie tylko dla mnie ta informacja jest dziwna.

Hmm, jakbym jeszcze kiedykolwiek czitował i umiał takie coś zrobić, ofc wiem, że takie wspomagacze istnieją, aczkolwiek no mówie nigdy żadnego vaca nie zgarnąłem i żadnych czitów nie posiadałem

Też mogę napisać że nigdy nie cheatowałem i co? Każdy ma mnie odbanować? Bo tak napisałem? No nie, tak to nie działa.

z tego co pamiętam sam masz 4lvl i LEM'a chyba, że już pomyliłem osoby, więc no, może się na czitach lepiej znasz zapewne używałeś nie raz, ale na pewno nie na gierce.

Wiadomo, ranga udowadnia wszystko, jak nie masz Globala to nic nie wie się o gierce, przecież każdy wie że tylko w odpowiedniej randze dowiadujesz się więcej o gierce. Gratulacje Panie lvl 10 faceit.

Idk co z tym 2800h macie, pisałem, że 2800elo na fc xd godzin mam 5k.

To czemu nie grałeś na głównym koncie? Boisz się rozgrzewać na mainie? Ciekawe.

Edit~2

hmm może dlatego by zagrać na tym koncie? nie zamierzam grać na nonprime na mainie xd

Jak chciałeś grać z kolegami skoro masz 1 lvl steam i ani 1XP na tym koncie.

• Lubię to! 3
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
20 godzin temu, nigaaa napisał:

Opis sytuacji: Jako, że moderator mi napisał iż nie ma sensu pisać kolejnych odwołań, bo zostaną one z automatu odrzucone ponieważ rozpatrzył je sam opiekun UBT

3/4 osoby z UBT uznały Twoje demko za spalone, dlatego następne zostałoby odrzucone.

opiekunem UBT jest osoba posiadająca 1lvl fc i z tego co moje magiczne stronki pokazały Orzełka na rankedach? No i ona wydaje werdykt na kogoś kto miał już 2800 elo na fc, 10lvl (obecnie 2180elo)? Trochę funny. Liczę na ponowne rozpatrzenie sprawy. 

To są Twoje jedyne argumenty? Decyzja nie jest tylko i wyłącznie moja a naszego zespołu.

Przypomnę tylko, że to Ty grasz na kompletnie nowym koncie, mając 2800 godzin w tę grę przy 10 lvl faceit. 

No i dowód, którego nie chciało mi się wcześniej udostępniać, ale w takiej sytuacji już chyba muszę, czyli moje ostatnie 5minut (z 10, które zagrałem) na serwerze

Dowód? Nagrany film programem nie jest nawet najmniejszym dowodem. Czity na takich filmach możesz bez problemu ukryć.

19 godzin temu, nigaaa napisał:

Ale ty masz chyba decydujący głos :D 

Jest coś takiego, jak praca zespołowa i wspólna decyzja.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
54 minuty temu, -W-P- napisał:

Zacznijmy od tego że na takiej wartości sv_airaccelerate która jest na serwerze strefy które robiłeś nie są wykonalne.

Hmm 5k godzin w cs, 500 spędzone na samym skakaniu, chyba jednak się kolego bardzo nie znasz, to, że 3 razy mi siadły takie stefy na 20, które próbowałem to nie świadczy od razu o wspomaganiu skakania + raz mi chyba crouchbug siadł co bez stref poszedłem :v

image.png.b2757769fa4dfb51b32462eed992fa33.png Fajne masz te 2800 godzin. +Czemu nie grasz na mainie? Koledze boostujesz konto? Typowe.

Pisałem, że miałem 2800 elo na fc, a nie godzin, grałem na drugim koncie, bo rozgrzewałem się przed rankedem ze znajomymi :v 

Fakt że nagrałeś filmik jak grałeś przed banem nie udowadnia nic, są specjalne cheaty które są niewidoczne dla programów do nagrywania, a cheat jest widoczny tylko i wyłącznie na monitorze.

Hmm, jakbym jeszcze kiedykolwiek czitował i umiał takie coś zrobić, ofc wiem, że takie wspomagacze istnieją, aczkolwiek no mówie nigdy żadnego vaca nie zgarnąłem i żadnych czitów nie posiadałem

Jednak ja osobiście mam pojęcie o większej ilości cheatów oraz ich funkcjach, skoro taki brak doświadczenia jest w tej ekipie to jestem ciekaw czemu nadal nie zmieniła się.

filmik tylko przedstawia jak bardzo na nim skillowy byłem, przy posiadaniu czitów chyba bym tak chujowo nie grał i by mi co chwile siadało xxd

z tego co pamiętam sam masz 4lvl i LEM'a chyba, że już pomyliłem osoby, więc no, może się na czitach lepiej znasz zapewne używałeś nie raz, ale na pewno nie na gierce.

Dodatkowo dodam że zapomniałeś chyba zmienić fov w aimbocie z 45 na 0.5 bo widać że ten legit config nie wyszedł. ;)

To, że ty się znasz na takich znaczy nie znaczy, że ja się znam xd Jestem uczciwą osobą, nie odważyłbym się czitować w jakiejkolwiek grze :D 

42 minuty temu, NeQ. napisał:

3/4 osoby z UBT uznały Twoje demko za spalone, dlatego następne zostałoby odrzucone.

MG1, DMG, LE, LEM. Dlatego mówię, że niedoświadczone i składam skargę, bo werdykt jest błędny. 

To są Twoje jedyne argumenty? Decyzja nie jest tylko i wyłącznie moja a naszego zespołu.

Przypomnę tylko, że to Ty grasz na kompletnie nowym koncie, mając 2800 godzin w tę grę przy 10 lvl faceit. 

Ale ty masz chyba decydujący głos :D Idk co z tym 2800h macie, pisałem, że 2800elo na fc xd godzin mam 5k.

Dowód? Nagrany film programem nie jest nawet najmniejszym dowodem. Czity na takich filmach możesz bez problemu ukryć.

Już skomentowałem wyżej. 

Edit, nie chce mi się już cytować

hmm może dlatego by zagrać na tym koncie? nie zamierzam grać na nonprime na mainie xd

2 W przypadku gdzie oskarżacie mnie o aimbota po 2 strzałach i wspomaganiu skakania po 3 strefach, które mi siadły to chyba takie UB się należy 

3 Hmm no nie wszystko, ale na pewno to, że nie wiecie jak się gra na wysokim poziomie i tego, że czasem przy takim doświadczeniu wręcz muszą siadać czasem vac strzały 

4 Napisałem, miałem grać ze znajomymi nonprime :d

• Legenda
Opublikowano

Dokładnie przeglądając demko za które dostałeś bana, stwierdzam, że nie było tam kompletnie nic podejrzanego. Wszystkie skoki BH, były wykonane w normalny i cywilizowany sposób.

Przykładów BH Sideways na YT jest po prostu masę i każdy może się tego nauczyć jak ogarnia choć minimalnie bh. 

Idealnym przykładem BH sideways mamy np. niegdyś profesjonalnego zawodnika "roca"

Co do samej rozpiski demka prezentuje się ona w następujący sposób:

4;45 - 4;48 Czyste BH, takie scrolle wchodzą często
5;12 - Dziwny strzał
7;54 - 8;05 - Sideaways BH, normalna rzecz, takie akcje na 1.6 to była normalka
8;40 - 8;55 - Kolejne normalne BH
11;13 - 11;26 - Kolejna czystka
12;36 - Kompletnie czysty strzał

Posiłkowałem się rozpiską @ Nati

Na demku jest tylko jedna akcja która była dla mnie podejrzana i jest to strzał w 5:12, mogło to być spowodowane lagiem demka, ale jednak.

Samo demko w większym stopniu odnosi się do BH, a ja tam żadnych wspomagań co do niego nie widzę.

Każdy jest omylny i nigdy nie mamy 100%, wszyscy jesteśmy tylko ludźmi, a nie maszynami.

Ja również takowe błędy posiadałem w swoich banach i nie kryje się z tym.

Czy to @ Nati, czy @ NeQ. czy inny członkowie UBT, są prawie w 95% nieomylni, także nie będziemy podejmowali konkretnych kroków w tym kierunku, bo nie ma po co.

Gracz odbanowany, przepraszamy za problem i zaistniałą sytuację. Wracaj do gry!

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została przyjęta

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.