Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: empTyy

Nick admina banującego: zezoleg1522

Data/Mapa: 12:00 29.04.2020/mirage

SteamID: STEAM_1:1:522276237

Serwer (mod):  5v5 Mirage                          

Opis sytuacji: No nie wiem gram sb i dostaje bana.

Wycinek z konsoli: Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź Katujemy.eu aby poznać szczegóły.
Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź Katujemy.eu aby poznać szczegóły.

Opublikowano

Po obejrzeniu demka jestem pewny że masz wh i aima lecz próbowałeś się z tym "kryć" lecz ci nie wychodziło

1runda 1:29 celownik wyżej głowy a wleciał headshot

4runda 4:33 dziwne strzały

6runda 8:31 wszedł w pałace i się wcelował, wcześniej tego nie robiłeś

10 runda 15:19 przeciwnik mógł pójść do connectora, wcelował się idealnie w głowę przeciwnika - wh
11 runda 16:18 przeciwnik mógł z tam tąd wyjść, wcelowany idealnie - wh
zaraz po tym strzelasz przez smoke gdzie jest w tym smoke przeciwnik
12runda 17:40 2 kille z no scoupe, nie sadze aby dało tak się trafić - aim
zaraz po tej akcji ban

http://651.gotv.pro/srv56356/auto0-20200429-114321-464240119-de_mirage-_______Katujemy.eu___5_vs_5_Mirage____ws__knife__gloves___128_TR__1shot1kill.dem.zip

Opublikowano

@ Zezoleg1522Skoro jesteś adminem na serwerze to chyba znaczy, że masz jakieś doświadczenie w świecie cs'a i wiesz jak działa wspomniany przez ciebie "aim". Co do pierwszej rundy "celownik wyżej głowy i wleciał headshot" oj no nie wiem nie wiem gdzie ty tam widzisz celownik nad głową-normalny head :).  Czwarta runda, nie wiem co masz w zamyśle pisząc "dziwne strzały", skoro widze typa z awupą, to raczej nie będę na niego cały wybiegał tylko raczej będę się starał porobić go na "ramię", a że w tym czasie gdy strzelałem pod celownik wbił się NexT i dostał heda przez sciane to już nie mój problem. Szósta runda, wiesz chyba że decyzje podejmowane w trakcie rozgrywki są spontaniczne?. 10 runda, rzeczywiście mógł pójść connector, ale jeżeli grasz troszkę w csa to wiesz, że zawsze sprawdza się również schody :), a że widać było jego broń to już nie mój problem. 11 rundy nawet nie będę opisywał bo brak mi słów :D  . 12 runda, chyba raczej wiesz jak to jest ze strzałami z noscopa+ To widać, że są to normalne strzały. Reasumując, gdzie w tym całym demku zablokował mi się celownik na przeciwniku, co skutkowało by tym że mam (aima). Skoro nie potrafisz odróżnić czystej gry od cheatera, to co robisz w administracji. Ja wiem, każdy popełnia błędy i pomyłki no ale chyba jakieś normy powinny obowiązywać. Miłego popołudnia.

pusTyy

• Wow 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.