Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick z serwera: koro wersja demo
Nick osoby, którą oskarżasz: Japoniec

SteamID osoby oskarżonej: STEAM_0:1:507369749
Powód skargi: "mk" lub bycie @ thenotoriouspoldek(poldkiem)
Opis sytuacji: Zacznijmy od samego początku, pare dni wcześniej na mapie forest, @ Japoniec.stwierdził, że jestem @ thenotoriouspoldeki chciał mnie zbanować, po czym mu wyjaśniłem, że nim nie jestem, a jeżeli jestem to niech udowodni i banuje, po czym wyszedł z serwera. A sytuacja z dzisiaj wygląda tak gram na serwerze z 5 minut, po czym @ Vaper BZYKUmówi do mnie "... Poldek poldek", ktoś napisał na czacie jaki poldek, pomyślałem "znowu pewnie do mnie mówi"  więc się zapytałem "czy znowu o mnie chodzi",. następnie napisałem na czacie że nie jestem żadnym @ thenotoriouspoldek (poldkiem), po czym dostaję perma od @ Japoniec.Warto wspomnieć, że mój kolega, którego sam zaprosiłem na serwer "og wuj łuki", został również potraktowany w taki sposób. Jestem ciekawy ile osób w taki sposób otrzymało bana od tego admina.
**Dowody:

https://www.youtube.com/watch?v=PsA8wQw_2Ok

q8mD08U.png

a tu ban mego kolegi

zdkbptB.png

@ Japoniec. @ Vaper BZYKU(który "wie wszystko" jak sam mówi 0:19 sekunda filmu) także poproszę o dowody iż jestem @ thenotoriouspoldekw przeciwnym razie proszę administrację o wyciągnięcie konsekwencji, iż owi admini działają na szkodę serwera.

Pragnę tylko jeszcze poinformować, że @ kamyczq stracił administratora podkreślam stracił administratora na owym serwerze za lekkie wyzwisko wobec gracza w stanie nietrzeźwości.

sam kuba14063 was podsumował na serwerze nic dodać do tego

Zakończmy tę serwerową paranoję.

10 godzin temu, Japoniec. napisał:

Zacznę od tego że jestem człowiekiem i mam prawo do pomyłek jednakże masz swoje konto więc dlaczego zrobiłeś multikonto? Wiemy jaką mamy sytuację na serwerze, gdzie @ thenotoriouspoldek i jego koledzy mają bany na innych kontach i musimy ich banować za multi konta. Jednak też słyszałem od innych że na tym koncie gra też poldek, mogłeś po prostu napisać "Jestem  tromba bomba" czy coś w tym stylu. @ Ves @ Dudnes rozpatrzcie skargę a ja przyjmę całą odpowiedzialność za ten wybryk. 

Otóż nie jest to żadne multikonto, po drugie nie oszukuj reszty, poinformowałem na czacie że nie jestem żadnym poldkiem, nawet nie zabrałeś głosu. Przyjdzie nowy gracz, który będzie nieco wyróżniał się graniem też go zbanujesz, jak mego kolegę? Na twoje szczęście on ma wyje****e na to, także liczę na surowe ukaranie, oraz nie zakończy się to na głupim upomnieniu, gdyż inni tracą rolę administratora za głupie wyzwisko w stanie nietrzeźwości, z fartem

A ty @ Vaper BZYKU daruj sobie durne emotki, tylko się wypowiedz, bo głównie na tym wideo można usłyszeć twój głos a temat nie jest turbo śmieszny

2 godziny temu, Vaper BZYKU napisał:

Więc tak wasze zachowanie na serwerze  jest krytyczne jak @ Japoniec. napisał mogłeś napisać ze jesteś tromba bomba . Fakt,mój błąd nie powinienem mówić na ciebie Poldek i go zdrabniać, po czym nie potraficie mieć szacunku do graczy jak i do samej administracji utrudniacie  im grę i was nie rozróżniam. @ thenotoriouspoldekwyżej napisałeś że nie wiesz kim ja jestem ? Hmm ciekawe bo gdy robiłeś 4 multi konta to dziwnym trafem nie potrafiłeś się odezwać tylko zacząłeś obrażać. Również wasze zachowanie równa się zeru gracze skarżą się na was wszyscy są zdenerwowani piszą aby jakiś administrator wbił na serwer i was zbanował także myśle, abyś też usiadł i zrozumiał całą tą sytuacje 

sam pokazałeś szacunek do graczy jaki masz, także nie zauważyłem gdybyż moje zachowanie miało być krytyczne, sami gracze z obu wideo podważają wasze decyzje twierdząc, iż nie macie racji, i przestań wszystkich 'wrzucać do jednego wora" następnym razem

1 godzinę temu, Szary Wilku napisał:

Jesteś toksycznym graczem. Wczoraj od godzin popołudniowych grałeś pod nickiem koro wersja demo, obrażałeś innych graczy, nie spełniałeś życzeń terrorysty, tłumacząc się "że to Ty rozdajesz karty" i przeszkadzałeś innym w grze. 

Także robienie teraz z tego wielkiego halo i wciąganie w to Kamyka, jest głupie i dziecinne - tak samo jak Twoje zachowanie. 

nic nie wnosisz do tematu, napisz skargę

"Także robienie teraz z tego wielkiego halo i wciąganie w to Kamyka, jest głupie i dziecinne - tak samo jak Twoje zachowanie. "

racja na temat

• Haha 3
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Zacznę od tego że jestem człowiekiem i mam prawo do pomyłek jednakże masz swoje konto więc dlaczego zrobiłeś multikonto? Wiemy jaką mamy sytuację na serwerze, gdzie @ thenotoriouspoldek i jego koledzy mają bany na innych kontach i musimy ich banować za multi konta. Jednak też słyszałem od innych że na tym koncie gra też poldek, mogłeś po prostu napisać "Jestem  tromba bomba" czy coś w tym stylu. @ Ves @ Dudnes rozpatrzcie skargę a ja przyjmę całą odpowiedzialność za ten wybryk. 

• Lubię to! 3
Opublikowano

Więc tak wasze zachowanie na serwerze  jest krytyczne jak @ Japoniec. napisał mogłeś napisać ze jesteś tromba bomba . Fakt,mój błąd nie powinienem mówić na ciebie Poldek i go zdrabniać, po czym nie potraficie mieć szacunku do graczy jak i do samej administracji utrudniacie  im grę i was nie rozróżniam. @ thenotoriouspoldekwyżej napisałeś że nie wiesz kim ja jestem ? Hmm ciekawe bo gdy robiłeś 4 multi konta to dziwnym trafem nie potrafiłeś się odezwać tylko zacząłeś obrażać. Również wasze zachowanie równa się zeru gracze skarżą się na was wszyscy są zdenerwowani piszą aby jakiś administrator wbił na serwer i was zbanował także myśle, abyś też usiadł i zrozumiał całą tą sytuacje 

• Lubię to! 2
  • Haha 2
Opublikowano

Jesteś toksycznym graczem. Wczoraj od godzin popołudniowych grałeś pod nickiem koro wersja demo, obrażałeś innych graczy, nie spełniałeś życzeń terrorysty, tłumacząc się "że to Ty rozdajesz karty" i przeszkadzałeś innym w grze. 

Także robienie teraz z tego wielkiego halo i wciąganie w to Kamyka, jest głupie i dziecinne - tak samo jak Twoje zachowanie. 

• Lubię to! 3
  • Wow 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Twoi koledzy od otrzymania bana, codziennie tworzą po kilkanaście kont i wchodzą na serwer. Dostają permy z miejsca po tym, jak dowiemy się, że to oni. Szczerze mówiąc, zmęczyło nas już to, więc oficjalnie na głównych kontach otrzymują bany permanentne.
Na każdym kolejnym multikoncie będą otrzymywać odpowiednie kary, nie mam ochoty bawić się z wami w kotka i myszkę. Co do skargi — prawda, że Vaper, jak i Japoniec popełnili błąd, nie upewniając się, czy jesteście osobą, za którą was uważają. Ze względu na brak dowodów oboje otrzymujecie ub, jednakże pytanie brzmi, dlaczego @ tromba bomba stworzyłeś nowe konto, skoro na głównym nie posiadasz bana. Twoi koledzy jak wspomniałam wyżej, ciągle pojawiają się na multikontach, dlatego admini zrobili się co do Twojej osoby podejrzliwi. Również administracja otrzymała na Ciebie skargę, że nie spełniasz życzeń oraz obrażasz graczy. Co do admina @ kamyczq nie jest to Twoja sprawa i za jedną obrazę nie otrzymałby degrada.

Skargę przyjmuję, ponieważ jak najbardziej słuszna.

Pozdrawiam cieplutko z rodzinką :1x:

• Uwielbiam 4
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została przyjęta

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Uwielbiam 3
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.