Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Witam,

Powoli zaczynamy prace nad 4 sezonem. Chcemy abyście mocno przyczynili się do niego bo  w końcu to społeczność tworzy serwer. Nowy sezon będzie zdecydowanie inny od poprzednich. Na początku zadbamy o jak największą wydajność, cała reszta leży w waszych rękach. Mamy kilka ciekawych propozycji, które mógłby zostać wprowadzone na serwer, między innymi;

- Dzienne misje z nagrodami (monety)

- nowa topka lvle 

- Więcej klas zombie 

- Rozszerzony sklep dla CT/TT

- Gangi

- Dużo większe mapy 

- Zwiększenie slotów do 30 

Temat jest luźny wiec zapraszam do dyskusji

4 sezon planujemy dodać pod koniec maja

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Dzienne misje są ok coś takiego jak w cs 1.6 chętnie bym zobaczył.
Wydaje mi się że więcej klas zombie byłoby ciekawe lecz według mnie nie powinny one posiadać innej grawitacji ponieważ psuło by to rozrywkę z gry osobą nowym lub takim które budują bazy w powietrzu ponieważ można byłoby je skracać.
Większe mapy mogą być nawet ok, ale to już zależy od mapy.
Przez gangi mogą być niedogodności i problemy z graczami którzy zostaną oszukani ale też zawsze takie coś jest fajne, lecz nie powinno być tam według mnie ulepszenia do damage ponieważ takowy jest już według mnie za duży.
Rozszerzony sklep dla obu stron może być ciekawy, lecz proponuje usunąć grawitację dla zombie.

Czas na moje propozycje:

Nowe rzeczy do kupienia w sklepie takie jak np:

-zwiększenie wartości siły

-zwiększenie wartości hp

-zwiększenie szybkostrzelność

-zwiększyć wartość clipa
-zwiększyć prędkość

-dodanie komendy !votekick, ponieważ pomagałaby ona gdy administratora nie ma za nadużywanie jej mogła by być jakaś kara.

-gracz który będzie miał najwięcej KILLI lub MVP na koniec mapy to dostaje pieniądze np, 20 dolarów, gracze będą musieli rywalizować między sobą jeszcze bardziej żeby dostać te 20 dolarów albo więcej. Chodzi mi o te pieniądze co mogą kupować ulepszenie np do Zombie HP, a do ct Granaty,  gold knife.

Mam nadzieję że spodoba to się wam. 

-dodanie blokady wpisywania !rtv w momencie, gdy ludzie budują kampę i przykładowo jest 30 sekund do zakończenia budowania do momentu zakończenia rundy, ponieważ dzieję się tak, zwłaszcza gdy jest mało osób (mniej niż 10), że zmieniają te mapy - w tym celu by zostać budowniczym po zmianie mapy.

-Dodanie strefy, strefa ta wyznacza koniec respa (tak jak na bhopach jest początek i koniec tak tutaj może być wizualizacja dokąd można budować) żeby ludzie nie narzekali na to, że im admin baze usunie.

-W przypadku trawania czasu budowy / wejścia do bazy nowy gracz łączączy się do serwera powinien automatycznie zostać przeniesiony do TT a nie CT

-Zmienić konfiguracje mapcyklu / listy dostępnych map dla nominacji, aby zablokować małe mapy w przypadku dużej ilości graczy

-plugin dla umieszczenia logo serwerowe i grafiki na ścianach mapy, oraz jako element hudu

-głosowanie na timelimit - timelimit_vote

-dodać możliwość zmiany teamu dla vipów w 1 rundzie mapy.

-plugin zmieniający skybox na gdzień, noc, itp.

-losowy VIP na mapę (nie runda, bo mu się baza nie uda lub jest w TT)

Wydaję mi się że tyle styknie, mam nadzieje że chociaż kilka zostanie zrealizowanych :D

• Lubię to! 2
Opublikowano

Dzienne misje - Fajny pomysł dla regularnie grających graczy na serwerze. Co do misji również fajnie by było zobaczyć misje które wykonywać można cały czas, np. takie które były na serwerze CS 1.6, np. przesunięcie 10k bloczków itp.

Więcej klas zm - Ciekawe, lecz wydaje mi się, że aktualnie ciężko byłoby stworzyć nowe kompozycje dla nowych klas zm, aczkolwiek nie kwestionuje pomysłów wyższych rang.

Rozszerzenie sklepu - Również przydatna opcja, nie ukrywając aktualnie pula rzeczy do kupienia w sklepie jest dość ograniczona.

Gangi - Moim zdaniem najlepsze co można by wprowadzić na serwer. Z jednej strony problem o to, że mogłoby to wprowadzić sposób scamowania na serwer, lecz z drugiej strony bardzo fajnie by było zobaczyć ulepszenia w gangu które np. pozwalałyby ulepszyć drop xp'a czy monet.

Mapy - Im będą większe tym na mapie nie będzie brakować bloczków.

Sloty - Więcej slotów = większa maksymalna ilość graczy na serwerze.

Oprócz tego dodam kilka propozycji od siebie:
- Dodanie losowego vip'a, oczywiście na mapę.
- Dodanie pluginu który automatycznie przerz|ucałby graczy do TT jeżeli wejdą na serwer do CT w trakcie prepa
- Balans DMG jako CT.
- Dodanie blokady pisania !rtv w ostatniej rundzie mapy.

• Lubię to! 2
  • 2 miesiące temu...
  • Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.