Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

Nick oskarżonego: BOGDAN`

Opis sytuacji: Wbiłem sobie na serwerek ładnie żeby pograć Only DD2, pograłem sobie pare rund oraz zabiłem z 2-3 razy takiego gracza jak BOGDAN` No i chyba nie mógł się pogodzić ze śmiercią i zaczął wyzywać

Powód: Bezpodstawne wyzywanie

Dowody: Tutaj tylko udało mi się skopiować całe to wydarzenie, niestety próbowałem zrobić prt-scr ale jak wklejałem to miałem czarne zdjęcie za każdym razem :/ Ale możecie sobie zobaczyć w logach jakoś Godz: pomiędzy 18:15 - 18:20

Wycinek z konsoli:
STEAMID:  STEAM_0:1:51231370
[*VIP*] *[Gold Nova Master]* *DEAD* BOGDAN` :  pedaly jebane odpalone[Info od Trenuje AwuPe *.*]  galabmwe39 droppedbmwe39 has left the game[*VIP*] *[Silver IV]* *DEAD* Trenuje AwuPe *.* :  Slowa[*VIP*] *[Legendary Eagle]* *DEAD* bmwe39 :  /re[*VIP*] *[Gold Nova Master]* *DEAD* BOGDAN` :  morde kurwoWariaTka! dropped[*VIP*] *[Legendary Eagle]* *DEAD* bmwe39 :  /rs[*VIP*] *[Silver IV]* *DEAD* Trenuje AwuPe *.* :  xDDDDDDDDD[*VIP*] *[Supreme Master First Class]* *DEAD* Glock : * :  ja juz bym kicka dostal xd[*VIP*] *[Gold Nova Master]* *DEAD* BOGDAN` :  jebany pedaleWariaTka! connected[*DD2*] Aby zobaczyc liste rang wpisz /RangiWariaTka! droppedWariaTka! has left the game[*VIP*] *[Gold Nova III]* *DEAD* maksi22 :  glock dostałeś kicka za to że zmieniłeś drużyne xD*** WOJO1991 killed seba with a headshot from deagle ***[*VIP*] *[Gold Nova Master]* *DEAD* BOGDAN` :  dostaja admina kajty pierdolone 0 ogaruKaczy dropped[*VIP*] *[Gold Nova Master]* *DEAD* BOGDAN` :  ty to mozesz mi lache ojebac

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.