Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: Piti
Nick oskarżonego: ■ PuFF3r ■, ★BATMAN★
IP lub SID oskarżonego: pufa-STEAM_0:1:203430440, batman-STEAM_0:0:533207629
Przebieg sytuacji: Jak w filmie widać gracze ■ PuFF3r ■ oraz ★BATMAN★ omijają wchodzenie do bazy po czym gdy ja w kolejnej rundzie mialem buga ponieważ mieli oni zbugowany dach i mrygawe na podlodze co sprawia że gdy podejdzie się od złej strony to nie będzie można poprawnie wejść i nie miałem jak wejść do ich bazy, pozostało wtedy około 20 sekund do końca, gdy pufer oraz batman nie wchodzili do mojej bazy tylko omijali jak mogli ponieważ dla nich liczy się tylko kd i topka to do końca mojej rundy było 2 minuty, pufer zdecydował się kupić grawitkę dopiero gdy zostało około 20 sekund więc nie robił celi przez około minute. Niestety nie mogłem nagrać nic więcej ponieważ demko jest zbugowane i crashuje, próbowałem na 2 komputerach oraz na wirtualnej maszynie lecz to nie pomagało, gdyby ktoś mógłby dosłać przedostatnią rundę byłbym wdzięczny, również pod koniec filmu widać że crashuje csgo więc nie mam jak tego nagrać.
Dowody: https://www.youtube.com/watch?v=OFfyOLDUl4o&feature=youtu.be

Odpowiedź: Dalej nie zmienia to faktu że większość czasu chodziłeś i spadałeś specjalnie ponieważ tylko trzymałeś d lub a w niektórych momentach ;)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Szkoda, że moment w którym kupiłem grvite aby wskoczyć ci do kampy został pominięty... Przy czym od tylu dalo sie ciebie skrócić po pikselu

Opublikowano

A głupa też nie masz co walić bo kampa nie była zbugowana tylko na tym polegała taki zamiennik surfa i dobrze o tym wiedziałeś bo nie grasz w tę grę od dziś

Opublikowano

Wieczorem wstawie film na którym widać piksel od tyłu którym dało się skrócić i to co tylko chcesz bo ci crashuje demko np. to jak stałeś sobie z kolegą obok kampy i dostaliście kicka za cele mapy po czym twój kolega wbił na serwer i dostałem kicka z powodem "nie nadużywaj permisji" czyli rozumiem to tak, że admin to już nie może kicka dostać był wtedy admin na serwie mi kicka nie dał a mógł jeżeli nie wykonywałem celi mapy... Bo do ciebie nic nie mam tylko do twojego koleszki ;)

• Haha 1
Opublikowano

Sory za muzykę ale głupio wyszło... Tak jak piti mówił demko crashuje ok. 13 minuty ale mam demko na którym widoczny jest piksel po którym dało się skrócić do kampy 

Opublikowano

@ Pitii Próbowałeś wyjaśnić, ale ja więcej musiałem się domyślać z tego opisu niż zrozumiałem do czego zmierzasz, na przyszłość trochę jaśniej rozpisuj skargi :D

@ PUFF3RFaktycznie pixel jest tam, da się stanąć, ale pytanie czy jak podskoczysz przez taka lukę da się zabić.

Wnioskując @ PUFF3Rod Ciebie nie wyciągam konsekwencji bo jakby nie patrzeć miałeś do tego prawo, lecz na przyszłość po co coś takiego robić jak można wchodzić głównym wejściem. A co do Batmana to ja nie wiem co on robił po drugiej stronie gdzie na dach nie dało się wskoczyć ani skrócić, także on zostaje ukarany. 

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została przyjęta

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.