Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela:KocuR.| katujemy.pl
Nick oskarżonego:  
AmazingVakos 
IP lub SID oskarżonego:STEAM_1:1:161659078

Przebieg sytuacji:  Wszedłem na server i gracze zadają mi pytanie  dlaczego dostałem degrada to odsyłam  ich na forum przez podanie linka do skargi na mnie no i powiedziałem że typ sie rozpruł bo pomogłem nowym graczom i że skarga była w połowie słuszna a w połowie nie bo z jednej strony miałem dobre intencje a z drugiej no że nadużyłem permisji .Potem Viper zaczął wyzywać tego Pitka co napisał skargę że jest konfidentem to ja napisałem coś w stylu  grupowa mela na  konfidentów XDDD oczywiście w celu humorystycznym. Potem inni zaczęli go wyzywać oczywiście napisałem aby tego nie robili. Kilku z nich dostało muta na 1h mi admin dał mi bana za wyzywanie i pajacowanie gdzie ani razu nie wyzwałem go  skąd to wywnioskował to ja nwm oczekuje dowodów od niego w postaci Demka lub ss'ów.

(dodam że nie mam bólu dupy o degrada bo tydzień temu pisałem rezygnacje lecz zibo zaproponował abym został no to zostałem jak widać nie na długo xd )

Dowody: http://w62.gotv.pro/srv60493/auto0-20200423-171809-457226639-bb_highway_Katujemy-Katujemy.eu_GameTrackerClaimServer.dem.zip 

AmazingVakos   edytuj swoje posty !!!

1. Nie potrafisz przepisać mojego nicku  -Wiesz gdzie ja mam  twój nick ^^

a) wyzywanie graczy na serwerze,  - Daj dowody!1!!!
b) wyzywanie administracji, -Daj dowody!1!!!
c) namawianie do wyzywania innych osób przebywających na serwerze- Daj dowody!1!!!
3. Nie, nie pisałeś, aby przestali się wyzywać nawzajem  -Udajesz "debila"??? 100% było niech ktoś z wyższych rang sprawdzi konsole :)
4. Nie wyślę ci dowodów, ponieważ ban był słuszny, nie kwestionuj postanowień adminów - Co ty chłopie pier*olisz  nwm skąd ty tam przyszedłeś z jakiej serwerowni ale wnioskuje musiała być roz*ebana  że z ludzi debili zrobili ;)
5. Poza tym swój "ból dupy" oraz to kto według ciebie jest konfidentem zostaw dla siebie  - To ostatnie zdanie co w nawiasie jest to jest do tych osób co myślą że mam ból dupy czyli kieruje je do ciebie i tego twojego przydupasa

*ps Jeżeli to osoba która napisała na ciebie skargę jest konfidentem to kim ty jesteś według ciebie? :3 ???????????????????  No dobrym człowiekiem chciałem pomóc  nowym graczom trybu BB^^  a ty kim jesteś pisząc oszczerstwa ?

• Haha 3
Opublikowano

SKARGA JAK NAJBARDZIEJ SLUSZNA
ja dostałem muta na 1h za to ze powiedziałem na GRACZA BATMAN z którym gram długo bo to mój kolega sarkastycznie "batman chujtam" { POWIEDZIłALEM TO BO UDAŁO NAM się wejść OBU DO KAMPY} sobie zrymowałem on zamiast uznac to jako sarkazm lub dać ostrzeżenie dal mi muta na 1h

muta również dal dwóm lub trzem innym gracza za to ze powiedzieli coś typu jebać konfidentów jednorazowo.

• Lubię to! 1
Opublikowano

1. Nie potrafisz przepisać mojego nicku
2. Dostałeś bana za:
a) wyzywanie graczy na serwerze,
b) wyzywanie administracji,
c) namawianie do wyzywania innych osób przebywających na serwerze
3. Nie, nie pisałeś, aby przestali się wyzywać nawzajem
4. Nie wyślę ci dowodów, ponieważ ban był słuszny, nie kwestionuj postanowień adminów
5. Poza tym swój "ból dupy" oraz to kto według ciebie jest konfidentem zostaw dla siebie

*ps Jeżeli to osoba która napisała na ciebie skargę jest konfidentem to kim ty jesteś według ciebie? :3

Opublikowano

Mnie, jako administratora nie interesuje to z kim się znasz, poza tym dostałeś muta za wyzywanie graczy

Opublikowano
8 minut temu, MuDzYYn hellcase.com napisał:

SKARGA JAK NAJBARDZIEJ SLUSZNA
ja dostałem muta na 1h za to ze powiedziałem na GRACZA BATMAN z którym gram długo bo to mój kolega sarkastycznie "batman chujtam" { POWIEDZIłALEM TO BO UDAŁO NAM się wejść OBU DO KAMPY} sobie zrymowałem on zamiast uznac to jako sarkazm lub dać ostrzeżenie dal mi muta na 1h

muta również dal dwóm lub trzem innym gracza za to ze powiedzieli coś typu jebać konfidentów jednorazowo.

Mnie, jako administratora nie interesuje to, kogo znasz, poza tym dostałeś muta za wyzywanie graczy

*edit przepraszam za tę odpowiedź wyżej

Opublikowano

@ KocuR.Jako były administrator nie powinieneś pisać takich rzeczy "ja napisałem coś w stylu  grupowa mela na  konfidentów XDDD" ponieważ jest to nie na miejscu i rozpętałeś tym "gównoburze" na serwerze gdzie jak sam napisałeś gracze zaczęli się wyzywać. Amazing zareagował poprawnie mutując wyzywających graczy, a zbanowaniem Ciebie było jego decyzją skoro podjął takie działanie najwidoczniej miał powód, zostałeś zbanowany wtedy na 2h to nie jest dużo także nie widzę powodu, żeby było robić takie dramy. 

ps. Nie oglądałem demka, ponieważ szkoda mi czasu na takie głupie skargi i domyślam się co bym tam zobaczył, zbyt długo siedzę w takich sprawach :)

NIE RÓBCIE DRAM O BYLE PIERDOŁĘ !

• Lubię to! 2
  • Wrr 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.