Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: MuDzYYn hellcase.com
Nick oskarżonego: 
WerePi
IP lub SID oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198924732921/
Przebieg sytuacji:to tak ja wraz z kumplem o nazwie "kozak cośtam" budowaliśmy bazę, za nami budował oskarżony. miejsce przed nim zajeliśmy ale on swoje i zaczął budować, nasze wejscie do bazy było duże lecz ten oto budowniczy, oskarżony specjalnie zabudował nam wejście do tej bazy, jego kampa działała lecz nasza nie, ale to nie wszystko, do tego gdy nie udało mu się wejść do kampy i miał zostać zabity ale  się wylogował wszystko na demku 
Dowody:
1551825848_Beztytuu.thumb.png.cfeb4bbde223e5d51cf616c759699475.png

na dowodzie wyraźnie widać nasz kolor taki sraczkowaty a tam było wejśćie do naszej bazy które zablokował kolor fioletowy taki czyli oskarżony to nie wszystko z dowodów ponieważ, jest jeszcze demko zajście miało miejsce na tej mapie w godzinach od 13:30 do 14:50 {albo trochę szybciej}  jakoś tak mniej więcej piszę tą skargę później ponieważ grałem na innych mapach i wypadła mi dokładna godzina 

również tego zajścia są swiadkowie :D

• Haha 1
Opublikowano

@ MuDzYYn hellcase.comPrzejrzałem demo, zauważyłem że Ty zacząłeś stawiać klocki najpierw przy ścianie, gracz WerePi w tym czasie stawiał sobie obok Ciebie, po czym chyba się rozmyśliłeś i przesuwałeś klocki bardziej na środek więc tutaj wina leży po Twojej stronie, nie jego. A tak na marginesie jeszcze zerknąłem na demo z pociągów i tam widziałem Twój brak wykonywania celi jako zombie + współpracę po części z graczem bodajże Smoku czy jakoś tak.

Gracz WerePi nie dostaje nic, natomiast dla Ciebie @ MuDzYYn hellcase.comnagroda w postaci 8 godzin bana za wymienione wyżej rzeczy oraz próbę oszustwa.

• Haha 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.