Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Xalpi

Nick admina banującego: Sirex

Data/Mapa: 04-22-20 14:32 

SteamID: STEAM_1:1:128203841

Serwer (mod):          only AWP                     

Opis sytuacji: na moim koncie pogrywa czasem młodszy brat co jest głównym powodem nieporozumienia. Brat dzisiaj sobie grał sobie chwile po czym został oskarżony o bana a ma 11 lat i nie ma pojęcia o co chodzi. Gracze go wyzywali (jak przystała na typową patole). po czym popisałem z sirexem jak już o sytuacji sie dowiedzialem kilka ostrych zdań dochodzi do sensownej rozmowy i sie okazuje że dostałem bana za podszywke. spotkałem się z tym graczem kilka dni temu ale zlałem temat bo nie chciało mi się po tym pisać uznałem temat za nieistotny ale jak widać żaden admin niezareagował. dostałem bana za wh i multi konto jak z naszej rozmowy wynikło to tez było nieporozumienia bo mój drugi brat również tutaj grał co dało w konsoli x2 ip logiczne ze maja ten sam internet. Gracze osądzali że to ten sam głos gdzie ja również czasem sie udzialałem i myśle że nie trudno rozmoznać głos 11 latka a 25 latka. jak dla mnie sprawe można wyjaśnić po sprawdzeni id steam i napewno gracz i nicku Xalpi bedzie miał wiecej niz jedno id steam i można to porównać do zapisow kiedy gracze oskarżali rzekomo xalpiego o cheaty. myśle że nic wiecej nie musze dodawać.

Wycinek z konsoli:WH multi konto oszukiwanie admina nie przyznanie sie do winny

Opublikowano

Po pierwsze ostre zdania.To ty napisałeś do mnie na steam wyzywając mnie ja zachowałem powagę i nie obraziłem cie ani razu (jeżeli będą potrzebne ss mogę podesłać). 

Po druige żaden gracz nie obraził twojego brata(powiedziała jedna osoba krótko z cheterami)

Po trzecie twój brat się przyznał do stworzenia multi konta i chetowania na nim (spytałem go czy się przyznaje że to on ponieważ nie miałem innej opcji na zweryfikowanie zgłoszen na tego gracza)

Po czwarte nie chodziło mi o twój głos lecz głos "niby podszywającej się osoby" ponieważ na demku na którym mi podesłała osoba obwiniająca cię o multi konta i cheatownie było wyraznie słychać głos dziecka bardzo podobny do głosu twojego brata

Demko na którym twój brat przyznaje się do zarzutów: (około 3-4 runda nie jestem pewien)

http://706.gotv.pro/srv57399/auto0-20200422-142714-128547286-awp_pro_Katujemy-ONLY_AWP__1shot1kill.pl.dem.zip

Moim zdaniem ban został przyznany słusznie ponieważ oskarżona osoba się przyznała

Opublikowano

Rozpiska demka w dalszym ciągu nie została przedstawiona.

Bana na odwołujące się konto ściągam, w razie innej decyzji - @ Dudnes, @ chmiel.

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.