Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick:   Fi✗u                                                           

Imię: Filip 

Wiek: 16                                                               

Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/Fi✗u/145.239.237.104:27090/             

Doświadczenie w adminowaniu: Jestem podczas nauczania się już potrafię trochę komend i nadal zamierzam się uczyć.                                   

Znajomość sourcemoda [0/10]: 5                                                                                                             

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Nie , ale chciałbym spróbować swoich sił                                                                                                             

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Myślę że tak ponad godzinkę dziennie ale będę się starał jak tyko mogę                                                                                                     

Dlaczego Ty?: Myślę że mógłbym się sprawdzić w roli administratora , jestem aktywnym graczem i od dosyć długiego czasu gram na tym serwerze no i oczywiście jestem spokojnym graczem.                                                                                                                 

Posiadasz mikrofon?: Tak                                     

Kontakt: Forum , Steam                                       

Posiadasz PRIME? Tak                                           

SID: STEAM_1:1:492173626                                     

Akceptujesz regulamin admina?: Oczywiście                                                                                                                                                     

Akceptujesz regulamin serwera?: Tak                              

• Like 3
  • Wow 1
  • I love it 1
Posted

+ Wiek

+ Chęci

+/- GT

+/- SM

- Konto na forum pod podanie

Dość często widuje Cię na serwerze i zauważyłem, że masz dobry kontakt z graczami. Już z tego powodu leci ogromny plus ode mnie. Wydajesz się bardzo pozytywną osobą, udzielasz się na czacie, oraz jesteś u nas po prostu lubiany :)

Ja jestem na TAK

Powodzenia!

• Thanks 1
  • I love it 1
Posted

+GT

-/+ SM

+Widać cię często na serwerze i znam cię bardzo dobrze.

- Konto pod podanie

Myślę że można ci dać szansę :)

Jestem na TAK

• Thanks 1
Posted

GT

bezkonfliktowy

+/- SM, ale wszystkiego można się nauczyć

+/- "dlaczego ty"

forum 

Co tu dużo mówić, jesteś miłą osobą, dużo ludzi Cię zna, aktualnie to chyba ty najbardziej nadajesz się na to stanowisko.

Jestem na TAK !

Powodzenia :)

• Thanks 1
Posted

GT

wiek tutaj leci ogromny plus ponieważ jest to główny warunek w podaniu na admina

bezkonfliktowy kojarzę Ciebie a gram od początku powstania serwera i nie widziałem żebyś miał problemy z graczami 

Jestem na TAK

• Like 1
  • Thanks 1
  • Donor
Posted

No Fixu mordko powiem Ci tak:

+wiek

+GT

+/- SM ale to chwila się nauczyć

+jesteś bezkonfliktowy

+dogadujesz się z ludźmi na serwerze i jesteś rozpoznawalny 

+zachowujesz kulture

+chęci

-konto pod podanie

Tak jak raz na serwerze gadaliśmy i podeszliśmy śmiejąc się do tego tematu tak tutaj mówię Ci szczerze, że jest nie wiele takich osób, które bym chciał zobaczyć w roli admina. No cóż przynajmniej Ciebie chciałem i jestem za daniem szansy i sprawdzeniem czy dasz radę. A myślę, że dasz.

Jestem na TAK!

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało przyjęte

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.