Fixuxu Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 Nick: Fi✗u Imię: Filip Wiek: 16 Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/Fi✗u/145.239.237.104:27090/ Doświadczenie w adminowaniu: Jestem podczas nauczania się już potrafię trochę komend i nadal zamierzam się uczyć. Znajomość sourcemoda [0/10]: 5 Czy byłeś / byłaś już adminem?: Nie , ale chciałbym spróbować swoich sił Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Myślę że tak ponad godzinkę dziennie ale będę się starał jak tyko mogę Dlaczego Ty?: Myślę że mógłbym się sprawdzić w roli administratora , jestem aktywnym graczem i od dosyć długiego czasu gram na tym serwerze no i oczywiście jestem spokojnym graczem. Posiadasz mikrofon?: Tak Kontakt: Forum , Steam Posiadasz PRIME? Tak SID: STEAM_1:1:492173626 Akceptujesz regulamin admina?: Oczywiście Akceptujesz regulamin serwera?: Tak 3 1 1
Co0kenS Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 + Wiek + Chęci +/- GT +/- SM - Konto na forum pod podanie Dość często widuje Cię na serwerze i zauważyłem, że masz dobry kontakt z graczami. Już z tego powodu leci ogromny plus ode mnie. Wydajesz się bardzo pozytywną osobą, udzielasz się na czacie, oraz jesteś u nas po prostu lubiany :) Ja jestem na TAK Powodzenia! 1 1
_BuK_ Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 +GT -/+ SM +Widać cię często na serwerze i znam cię bardzo dobrze. - Konto pod podanie Myślę że można ci dać szansę :) Jestem na TAK 1
Melisaaa Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 + GT + wiek + bezkonfliktowy +/- SM, ale wszystkiego można się nauczyć +/- "dlaczego ty" - forum Co tu dużo mówić, jesteś miłą osobą, dużo ludzi Cię zna, aktualnie to chyba ty najbardziej nadajesz się na to stanowisko. Jestem na TAK ! Powodzenia :) 1
EcCo Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 + GT + wiek tutaj leci ogromny plus ponieważ jest to główny warunek w podaniu na admina + bezkonfliktowy kojarzę Ciebie a gram od początku powstania serwera i nie widziałem żebyś miał problemy z graczami Jestem na TAK 1 1
Donor Szogun Posted April 21, 2020 Donor Posted April 21, 2020 No Fixu mordko powiem Ci tak: +wiek +GT +/- SM ale to chwila się nauczyć +jesteś bezkonfliktowy +dogadujesz się z ludźmi na serwerze i jesteś rozpoznawalny +zachowujesz kulture +chęci -konto pod podanie Tak jak raz na serwerze gadaliśmy i podeszliśmy śmiejąc się do tego tematu tak tutaj mówię Ci szczerze, że jest nie wiele takich osób, które bym chciał zobaczyć w roli admina. No cóż przynajmniej Ciebie chciałem i jestem za daniem szansy i sprawdzeniem czy dasz radę. A myślę, że dasz. Jestem na TAK! 1 1
chmiel Posted April 22, 2020 Posted April 22, 2020 Podanie zostało przyjęte Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts