Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taką propozycję aby dla użytkowników sklepu dodać możliwość zmiany danych swoich usług. Chodzi mi np. o nick / hasło. Bądź dodać jakąś usługę (płatną) która by nam to umożliwiała. Ponieważ np. mi to bardzo przeszkadza. Za każdą zmianą nicku (co tydzień xd) musze kupować nowego vipa ;c

Opublikowano

Jestem za. Tylko za każdą zmianę nicku trzeba było by zapłacić lub coś zrobić. Np. kupić 10 łapek w góre na dany serwer na Cssetti :D hahah

Opublikowano

Rozwiązanie bardzo proste Grać na 1 nicku i takim samym jak na forum najlepiej tak mówi regulamin. + Skoro jest usługa na dany nick to nie ma sensu go zmieniać a szczególnie co tydzień, a zawsze można poczekać do końca usługi bądź napisać do Dudnesa lub Playa którzy na pewno by ją przenieśli. 

Więc myślę że zbyt większego sensu to nie ma i myślę że wszystko dobrze wyjaśniłem.

Opublikowano

Rozwiązanie bardzo proste Grać na 1 nicku i takim samym jak na forum najlepiej tak mówi regulamin. + Skoro jest usługa na dany nick to nie ma sensu go zmieniać a szczególnie co tydzień, a zawsze można poczekać do końca usługi bądź napisać do Dudnesa lub Playa którzy na pewno by ją przenieśli. 

Więc myślę że zbyt większego sensu to nie ma i myślę że wszystko dobrze wyjaśniłem.

Taki obowiązek mają tylko admini serwera a ja nim nie jestem. Czasem 4fun się zmieni nick, a sądzę że za np. 10wPLN taki user premium by się przydał. Albo za darmo ;)

• Właściciel
Opublikowano

W takiej sytuacji wystarczy napisać mi wiadomość na pw, zmienię nick bez problemu, choć przemyślę jeszcze tą opcje. 

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Wyjaśnione

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.