grubazoska Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 Twój nick: gruba Zośka Nick admina banującego: Pejterek uwu Data/Mapa: 16/04. Ban z strony chyba poleciał IP/SteamID: STEAM_0:1:242577768' Serwer (mod): DD2 Opis sytuacji: Tak jak pisałem wyżej. Mozliwe że dostałem bana z strony. Wiem, że w.w admin siedział chwile na spectie ale wyszedlem z gry. Wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: Gruba Zo?ka [AMXBans] Powod: 'Czitowanie' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Katujemy.eu [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:242577768' [AMXBans] Twoje IP: '' [AMXBans] =============================================== Proszę o wyjaśnienie sytuacji. Pozdrawiam Wcześniej grałem na innym nicku. Jak będzie trzeba to podam 1
Deserved Łasica Posted April 17, 2020 Investor VIP Deserved Deserved Posted April 17, 2020 @ pejterek
pejterek Posted April 17, 2020 Posted April 17, 2020 Zostajesz rozgrzeszony. Popełniłem decyzję zbyt pochopnie, przez to że wyszedłeś z serwera. Kiedy obejrzałem grę z twojego POV'a to nie mam Ci nic do zarzucenia. 2
pejterek Posted April 17, 2020 Posted April 17, 2020 Gracz został odbanowany Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1
Recommended Posts