Jump to content

Recommended Posts

Posted

Twój nick:  waran
Nick gracza/admina na którego składasz skargę:  nizej 
Opis sytuacji: 
SteamID oskarżonego:
Data i czas zdarzenia:
Dowód (ss/demko):

Skarga przyjęta - ban pozostał, nadal bezpodstawny :)

a więc przypomne w skrócie - wszedłem pierwszy raz na serwer i gralem sobie pare minut, po czym spamował mi jakiś random zebym wszedl na maina (okazalo sie, ze to byl ten caly bednasz) (pomyslalem sobie tylko "xD, co on do mnie mowi, jakis niespelna rozumu czlowiek" wiec gralem dalej) po paru akcjach/clutchach/kilach wyzywalo mnie pol serwera, w tym sam BEDNASZ ze czego ja kurwa nie rozumiem mam wypierdalac na maina, w miedzyczasie 2 kicki, ktore olałem i gralem dalej.

a więc

wyzywało mnie pol serwera, w tym admin ktory mnie zbanował i dostalem bana na 3 dni (obraza), za to ze napisalem mu "kim ty kurwa jestes zeby mi rozkazywac". Chłopaczek sam mnie wyzywal i pozwalal na to polowie serwera, w dodatku utrudniał mi gre.

powolal się na:

§2.13 Gracz jest zobowiązany do wykonywania poleceń administratora.

powtorze raz jeszcze; nie znam typa i on nie zna mnie. Jakim prawem "wydaje polecenia" randomowej osobie, zeby zmienila konto i weszła na MAINA xd przeciez to jest smieszne; skąd typ wie kim jestem i jakie mam konta XD; polecenia moze wydawac swojemu psu, koledze, bratu jezeli sobie na to pozwolą - na pewno nie graczowi, ktory w zaden sposob nie lamie regulaminu xD a na pewno nie zmuszając go do zmienienia konta wTF?

§3.8 Zabrania się prowokowania innych graczy oraz Administracji.

Utrudniales mi gre i mnie wyzywałeś. Ty jak i polowa serwera na co pozwoliles. Jedyne co ci napisalem to kim ty kurwa jestes, ze mi rozkazujesz. W odpowiedzi na twoje wyzwiska w moja strone i kickowanie to ja zachowalem sie tutaj idealnie/

do reszty sie nawet nie odwolam, bo nie wiem co ten typ w ogole napisal xD

tutaj rozmowa z fallenem xD dzięki za pomoc byczku

idac tym tokiem rozumowania i oceniania na bany sam powinien sie zbanować na duzo dluzej, nie tylko za wyzwiska i obraze =)

image.thumb.png.84bd26a280178865ff32febaefecd3ba.png

mam bana za to, ze nie rozpisalem demka jak mnie pol serwera wyzywa? XD ja przedstawilem wystarczajace dowody na glupote waszego "admina". Zamiast rozwiązać sytuacje obiektywnie to dalej w to brniecie zwalajac wine na mnie xD

ludzie, podchodząc tak daleko nie zajdziemy. Mozecie zmienic powod bana na pisanie prawdy o zakompleksionym i niewyzytym dzieciaku. Obrazy nie przyjmuje, bo to ja zostalem obrazany i kickowany- przez jakiegos borowika gold 3, ktorego zabolalo ze mu sprzedalem 1tapa, a ze strony "wyzszej" oczywiscie obrona xD 

• Head Admin
Posted

Jeden z właścicieli wytłumaczył poprzednią skargę i od tego odwołań nie ma. 

Nie zastosowałeś się nawet do jego polecenia w przypadku złożenia drugiej skargi, kultury też nie potrafisz zachować, więc nie będę czytał tych wypocin.

• Like 1
  • Haha 1
  • I love it 2
  • Head Admin
Posted
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Like 1
  • Haha 1
  • I love it 2
  • 4 months later...
Posted
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.