waran Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 Twój nick: waran Nick admina banującego: BedNasz Data/Mapa: mirage, 5min temu SteamID: STEAM_1:1:543372437 Serwer (mod): mirage #2 chyba Opis sytuacji: 3 kicki od bednasza z powodem "wejdz na maina" nie wiedzialem o co mu chodzi, wiec spytalem, ale odpowiedzi nie dostalem, tylko kolejne kicki i WEJDZ NA MAINA, po 3 kicku gdy wszedlem na serwer dostałem bana, jak sie okazalo - za obraze XD zalosna sytuacja, admin jak i inne borowiki caly czas mnie wyzywali i pisali na czacie zebym wypierdalal, bo ich bilem Wycinek z konsoli: [ ★ VIP ★ ] Snejkii♡† : 0o) [ ★ VIP ★ ] BedNasz : wejdziesz main ? waran : ale co ty mowisz do mnie waran : xd *DEAD* KraianusX : !mm [ ★ VIP ★ ] BedNasz : do ciebie mowie waran : tam nie bylo przecinka [ ★ VIP ★ ] Rico Treviño Vela Zaragoza : wejdz na swoje glowne konto [ ★ VIP ★ ] Rico Treviño Vela Zaragoza : nie czaisz? ZoKenson dołącza do gry. *DEAD* [ ★ VIP ★ ] Eilish MODELU. : haha [ ★ VIP ★ ] Rico Treviño Vela Zaragoza : jakies problemy masz z glowa? [ ★ VIP ★ ] Rico Treviño Vela Zaragoza : czy o co ci chodzi [ ★ VIP ★ ] BedNasz : rico ktoś prosil o zdanie ? *DEAD* [ ★ VIP ★ ] orzel ✪ : !r [ ★ VIP ★ ] BedNasz : waran masz 5 min na wejscie main *DEAD* [ ★ VIP ★ ] orzel ✪ : !rs [ ★ VIP ★ ] Rico Treviño Vela Zaragoza : no bez przesady.. waran : XD waran : bo? *DEAD* [ ★ VIP ★ ] Eilish MODELU. : bo dostaniesz kicka i tyle.. *DEAD* [ ★ VIP ★ ] ORBIje : bednasz pa na wh warana *DEAD* [ ★ VIP ★ ] Eilish MODELU. : skonczylem z toba *DEAD* [ ★ VIP ★ ] orzel ✪ : bo inaczej gips bedzie zakladany *DEAD*(Counter-Terrorist) [ ★ VIP ★ ] Eilish MODELU. : XD *DEAD* [ ★ VIP ★ ] Eilish MODELU. : oj werq *DEAD* [ ★ VIP ★ ] Eilish MODELU. : gosciuwa *DEAD* [ ★ VIP ★ ] orzel ✪ : ;_; *DEAD* [ ★ VIP ★ ] ORBIje : hahaha dajcie mu kicka bo on w nich wvelowany wychodził *DEAD* [ ★ VIP ★ ] Eilish MODELU. : waran idz konto zmienic bo czas Ci sie konczy ;) waran : nie rozumiem *DEAD* warmzera : xddddddddddd Tried to look up command say as if it were a variable. waran : kim ty kurwa jestes bednasz, znamy sie? *DEAD* [ ★ VIP ★ ] Eilish MODELU. : zmieniasz to konto czy nie? Reat.win dołącza do gry. *DEAD* [ ★ VIP ★ ] ORBIje : oooo waran napierdal* *DEAD* [ ★ VIP ★ ] ORBIje : ayaahahaahahahaa *DEAD* KraianusX : xd *DEAD* [ ★ VIP ★ ] orzel ✪ : zakladajcie mu ten gips ;_; 0: Reinitialized 2 predictable entities Disconnect: wejdz na głównym koncie S T E A M . Disconnect: wejdz na głównym koncie S T E A M *DEAD* [ ★ VIP ★ ] Eilish MODELU. : ty potrafisz czytać? *DEAD* waran : kim ty kurwa jestes *DEAD* waran : ze bedziesz mi rozkazywal *DEAD* waran : mozesz mi trawnik skosic za dolara *DEAD* [ ★ VIP ★ ] Eilish MODELU. : twoim panem [ ★ VIP ★ ] Rico Treviño Vela Zaragoza : a wy kurwa potraficie wejsc na sm_spect?> [ ★ VIP ★ ] Rico Treviño Vela Zaragoza : i sie kurwa upewnic [ ★ VIP ★ ] Rico Treviño Vela Zaragoza : czy az tak leniwi jestescie? [ ★ VIP ★ ] orzel ✪ : niezly trawnik xd *DEAD* KiemoN : kura mac Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź Katujemy.eu aby poznać szczegóły. Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź Katujemy.eu aby poznać szczegóły. oczywiscie powyzsze teksty to nie wszystko, na mikrofonie rowniez zostalem kilkukrotnie wyzywany i naklaniany do WEJSCIA NA MEINA xD co jest naprawde skandaliczne, mialem nadzieje ze to jednak nieporozumienie a ban za obraze byl skierowany do ludzi ktorzy mnie obrazali, ale jak widac zachowanie bednasza (odczytal i nie wyjasnil ani nie przeprosil) potwierdza tylko brak rozumu i godnosci czlowieka.. mnie mozesz obrazac, ale Papieza Polaka to ty szanuj
ENCORELEET Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 potwierdzam powyzsza sytuacje, bylem wtedy na serwerze i admin bednasz zachowywal sie jak niewyzyte dziecko po nieudanej e-lekcji polskiego, caly czas cisnal po waranie i wysmiewal sie z niego pokazujac swoje chamstwo i brak kultury osobistej a takze wydaje mi sie ze posiada on syndrom jakiejs miekkiej fajki bo staral sie zgnoic warana za wszelka cene a gdy juz nie znalazl powodu (bo okazalo sie ze placze dzieci na serwerze odnosnie jego cheatow byly bezpodstawne) to go zaczal kickac i pisac "wejdz na maina" na serwerze z jego strony w strone warana padly takze wyrazenia jak "dobra, wypierdalaj z serwera" / "wchodzisz borowiku na tego maina czy nie?" podczas mojej innej sesji gry na tym serwerze mialem nieprzyjemnosc posluchania bednasza i tego co wygadywal i jak obrazal najswietszego papieza polaka jana pawla 2 mowiac o nim "jan pedal 3 jebal male dzieci", strasznie mnie to zmartwilo wtedy i sobie tak pomyslalem "masz ty rozum i godnosc czlowieka?" i wydaje mi sie ze po tej akcji z waranem mozemy smialo stwierdzic ze bednasz nie ma rozumu ani godnosci czlowieka, a ma pewnie z 16 lat i wyslal smsa z telefonu matki zeby zostac adminem 3 1
BedNasz Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 Na początek "Wejdź na maina" oznacza,że masz wejść na swoim głównym koncie Steam.Napisał ci o tym jeden z graczy oraz ostatni kick chyba mówił jasno o co chodzi. 2 godziny temu, waran napisał: Disconnect: wejdz na głównym koncie S T E A M ale ty, zamiast zrobić to, co było ci pisane od około 10 minut postanowiłeś się stawiać więc dałem ci bana na 3 dni za obrazę ,ale rozwinę za co dokładnie dostałeś bana. §2.13 Gracz jest zobowiązany do wykonywania poleceń administratora. §3.8 Zabrania się prowokowania innych graczy oraz Administracji. &3.5 Zabrania się jakiegokolwiek wyzywania, poniżania oraz prowokowania innych graczy serwera/administracji. &3.16 Zabrania się utrudniać prace adminom, np. poprzez informowanie reszty graczy iż dany admin poszedł na ukryty spect. Utrudnianie pracy adminom - Ban na 24h -> Ban na 7 dni -> Ban permanetny 2 godziny temu, waran napisał: waran : kim ty kurwa jestes bednasz, znamy sie? 2 godziny temu, waran napisał: *DEAD* waran : kim ty kurwa jestes *DEAD* waran : ze bedziesz mi rozkazywal *DEAD* waran : mozesz mi trawnik skosic za dolara A co do twojego kolegi ENCORELEET proszę cię o podanie linku do demka i dokładnego czasu w którym zachowuje się jak: 1 godzinę temu, ENCORELEET napisał: niewyzyte dziecko po nieudanej e-lekcji polskiego, caly czas cisnal po waranie i wysmiewal sie z niego pokazujac swoje chamstwo i brak kultury osobistej a takze wydaje mi sie ze posiada on syndrom jakiejs miekkiej fajki Tutaj tak samo link do demka i dokładny czas w którym to JA obrażałem " najswietszego papieza polaka jana pawla 2 mowiac o nim "jan pedal 3 jebal male dzieci"Resztę twojej wypowiedzi pozostawię bez komentarza. Dziękuję i Pozdrawiam BedNasz. 3 1
CS 2 Keeper salvatore Posted April 15, 2020 Sponsor CS 2 Keeper Posted April 15, 2020 Skarga jest słuszna a zarazem niesłuszna. Podane przez Ciebie teksty @ BedNasznie kwalifikują się aż na 3 dniowego bana za obrazę. 4 godziny temu, BedNasz napisał: &3.16 Zabrania się utrudniać prace adminom, np. poprzez informowanie reszty graczy iż dany admin poszedł na ukryty spect. Utrudnianie pracy adminom - Ban na 24h -> Ban na 7 dni -> Ban permanetny Nie widzę tutaj nigdzie zdań o tym, że @ waraninformował, ze któryś z adminów poszedł na spect lub jakoś utrudniał waszą "pracę". To, że nie chce się wam iść na spect sprawdzać gracza tylko od razu zasłaniacie się podpunktem odnośnie podania maina nie oznacza, że nikogo nie będziecie sprawdzać i banować za brak podania głównego konta bo tak jest łatwiej. Znowu z drugiej strony @ waranpopatrz się na swoje zachowanie. Prowokacja do admina była oraz jakieś niepotrzebne, krzywe teksty też. Skoro nie potrafiłeś się dostosować do poleceń adminów, mimo że pisali o tym przez dłuższy czas oraz wciąż prowokujesz i nie widzisz swojej winy to ban 3 dniowy zostaje. Jeśli zostałeś wyzywany na mikrofonie wyślij mi na PW rozpisane demko z minutami i admin dostanie kolejne ostrzeżenie do tabeli. 1
CS 2 Keeper salvatore Posted April 15, 2020 Sponsor CS 2 Keeper Posted April 15, 2020 Skarga została przyjęta Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1 1 1 1
SQUeZ Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts