Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:BadBoy
Nick gracza/admina na którego składasz skargę:JACK
Opis sytuacji:Co tu dużo mówić , jestem non-stop wyrzucany z serwera a teraz już nawet banowany przez tego delikwenta który ewidentnie bawi się komendami admina lub szuka atencji, sam już niewiem.Powodem jest to że jestem od niego lepszy chyba to go najbardziej boli a przecież to tylko gra komputerowa,powodem tych kick'ów i banów jest to abym wszedł na swoje main acc bo konto na którym gram jest nowe. Rozumiem jego podejrzenia ponieważ aktualnie społeczność cs'a posiada wiele młody talentów jednakże z tym człowiekiem nie da się przeprowadzić nawet dialogu bo odrazu jestem wyrzucany,mówiłem mu niejednokrotnie aby dał mi bana za używanie wspomagaczy  a następnie razem obejrzymy to demko i dostane unbana,bo nie mam się czego obawiać,jednakże nie docierają do niego słowa zwykłego gracza i nadal robi co robi.Na samym serwerze mam przegrane ponad 50 godzin https://www.gametracker.com/player/BAD BOY/145.239.16.82:27015/  , i rzadko się spotykałem z ludźmi podobnymi do niego , gracze mnie znają i raczej jestem lubiany.Dodam że z wieloma graczami z tego serwera grałem mixy i widzieli jak gram,nie dostałem vaca mimo że system valve anti-cheat jest non-stop aktualizowany , to chyba o czymś świadczy. Reasumując nie ma go gdy jest potrzebny i daje bany porządnym graczom. Gdy ludzie latają na spinbotach to go nie ma a gdy przychodzę popykać w cs'a ze znajomymi to jestem banowany.Najlepsze jest to że nawet nie da mi zagrać jednej rundy i już mam bana więc nawet niewiem dlaczego ma podejrzenia w stosunku do mnie skoro nigdy nie widział jak gram.
SteamID oskarżonego:Nie posiadam
Data i czas zdarzenia:12.04.2020 18:10-20
Dowód (ss/demko):Głównym dowodem są gracze którzy wspólnie zemną bawią się grając w cs'a a nie spinają poślady jak JACK gdy ktoś jest od niego lepszy.Nie jest to pierwsza skarga na tego admina i wątpię że ostatnia,niewłaściwy człowiek na niewłaściwym miejscu bardziej przypomina 15latka z zaburzeniami emocjonalnymi gdy ktoś jest lepszy od niego  niż admina :) 

Edit/
To jest moje main acc.Zapraszam do obejrzenia demka to może przy okazji dasz rade ujrzeć te spinboty o których wspominałem powyżej ;) 

Edit/
https://steamcommunity.com/profiles/76561198096261294
Nawet nie zapraszaj bo i tak cie nie dodam ;) I dawaj unbana bo bym co poklikał już w tego counterstrika  

Edit/
Jasne godziny odblokuje i to za momencik 
&1.15 Gracz może zostać poproszony przez administrację o włączenie widoczności spędzonych godzin w grze na profilu steam bądź o podanie innych swoich kont w celu weryfikacji jego umiejętności.
W regulaminie jasno pisze że muszę włączyć widoczność spędzonych godzin w grze na profilu steam bądź o podanie innych swoich kont w celu weryfikacji jego umiejętności.Więc nie muszę wchodzić na tym koncie na serwer , spekulowanie że to konto jest kontem randomowy jest śmieszne istenieje wiele serwerów na których mogę grać jednakże ten przypadł mi do gustu i zostałem nie słusznie oskarżony o posiadanie wspomagaczy -_- co mnie totalnie zdenerwowało dlatego chce dostać unbana. ;) 

Edit/
Gdzie w regulaminie pisze że mam wejść z tego konta zacytuj szefie , już widze że nawet regulamin pod siebie ustawiasz ... To niezły admin

Opublikowano (edytowane)

Nie dostałeś bana za to, że jesteś lepszy ode mnie i że mnie to "boli" tylko za to, że od 3 dni nie chcesz wejść/podać maina, jak kicki nie działają to co mam zrobić ? Dostałeś bana na 10 min, teraz na 30 min i nic.

To raz, a dwa zwyzywałeś mnie od low iq itp za co bana nie dostałeś chociaż śmiało mogłem Ci go dać(za obraze administracji).

Wystarczy tylko i wyłącznie podać link do main konta bądź na nie wbić, vac ban tam masz?

Po co ta zabawa w kotka i myszkę?

Wchodząc na serwer akceptujesz regulamin, w którym znajduje się punkt:

&1. Zasady ogólne

&1.14 Na serwerze zabronione jest granie z jakąkolwiek blokadą, np. VAC, nawet jeśli dotyczy to innej gry.

&1.15 Gracz może zostać poproszony przez administrację o włączenie widoczności spędzonych godzin w grze na profilu steam bądź o podanie innych swoich kont w celu weryfikacji jego umiejętności.

&4. Taryfikator kar

• Utrudnianie pracy adminom Ban na 24h -> Ban na 7 dni -> Ban permanetny

PS

" Gdy ludzie latają na spinbotach to go nie ma a gdy przychodzę popykać w cs'a ze znajomymi to jestem banowany. "

Sprawdź ilość banów jakie nałożyłem na graczy i wtedy siej  propagandę.

Edit/

Użyj opcji edytuj zamiast spamować.

Nie, Ty masz podać link do main konta i tyle w temacie, tego wymaga regulamin serwera.

" Głównym dowodem są gracze którzy wspólnie zemną bawią się grając w cs'a a nie spinają poślady jak JACK gdy ktoś jest od niego lepszy.Nie jest to pierwsza skarga na tego admina i wątpię że ostatnia,niewłaściwy człowiek na niewłaściwym miejscu bardziej przypomina 15latka z zaburzeniami emocjonalnymi gdy ktoś jest lepszy od niego  niż admina :)  " to również osoba trzecia może odebrać jako prowokację, gdyż każda z tych skarg została odrzucona a ja przedstawiłem dowody, także nie szukaj dziury w całym tylko podaj link do maina.

edit 2

Nie jest to twoje main konto.

"Czy posiadasz konto Prime?:Na koncie na którym chce mieć admina czyli Bad Boy nie posiadam , jest to nowe konto głównie stworzone do grania z przyjaciółmi których po kilku ciężkich miesiącach namawiania na spróbwanie cs'go udało mi się ich przekonać i wspólnie pykamy sobie na tym serwerze ponieważ przypadł nam do gustu, oczywiście staram się też grać turki .Jeżeli zajdzie taka potrzeba będę mógł podać moje main konto  jednakże wogólę  na nim nie gram przez plagę graczy oszukujących i używających wspomagaczy , na tym koncie głównie gram Faceit'y "

Skończ grać w gierki i daj po prostu link do maina.

Edit 3

Ustaw taki sam nick jak masz na obecnym koncie bo mogłeś dać link do jakiegokolwiek innego konta.

I odblokuj godziny.

PS Na jednym z dem Twój kolega się wygadał, że masz bana na mainie.

Edit 4

Masz wejść i  koniec.

Kłamiesz od samego początku.

edit 5

W Twoim przypadku tak.

Niepotrzebnie marnujemy czas na Ciebie i w dodatku kłamiesz od samego początku.

Więc w celu weryfikacji masz wejść na swoim mainie na serwer.

Edytowane przez JACK94
Opublikowano

No skoro słowa nie docierają to śmiem twierdzić że masz low IQ , dawaj bana za wspomagacze i oglądamy demka. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Baddboy napisał:

nie dostałem vaca mimo że system valve anti-cheat jest non-stop aktualizowany , to chyba o czymś świadczy. 

Nie, nie świadczy. System VAC nie działa.

1 godzinę temu, Baddboy napisał:

To jest moje main acc.

Doprawdy?

Dnia 8.04.2020 o 03:39, Baddboy napisał:

Jeżeli zajdzie taka potrzeba będę mógł podać moje main konto  jednakże wogólę  na nim nie gram przez plagę graczy oszukujących i używających wspomagaczy , na tym koncie głównie gram Faceit'y 

Gubisz się w wyjaśnieniach. ;x

Czekam na link do tego main konta do 24 godzin.

@ Baddboyz podanego konta wejdź na serwer.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Mówiąc w skrócie- nie proś kolegów o wejście na serwer. Sprawdziliśmy kilka kwestii- konto z którego wbiłeś okazało się całkiem innej osoby, która wbiła proszona przez Ciebie. 

W tym momencie brak UB. 

• Lubię to! 4
  • Wow 1
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.