Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick oskarżyciela: CHlopuk z lusu
Nick oskarżonego: {Admin} Best Player
IP lub SID oskarżonego: steamID : STEAM_0:1:529079091 / steanID64 : 76561199018423911
Przebieg sytuacji: Gram na serv poczym widze jak admin wyszedl z serv zeby nie tracici kd poczym wbil i znowu budowal . Nastempna sytułacja byla taka ze admin poprostu se uzywa noclipa zeby wzionisici  piłke albo poprostu podglondac graczy jakie campy budujom { I poprostu se latal po mapie noclipem po TT } . + Usuwa sobie bazy poprostu na koniec rundy tako .
Dowody: Demko bb_train godzina 11 : 50 polecam cale demko obejrzec

•  
Edytowane przez chlopuk z lusu
dodanie mapy do dowodu
  • Haha 1
Opublikowano

Chlopuk z lusu  co do tego zdania"Gram na serv poczym widze jak admin wyszedl z serv zeby nie tracici kd poczym wbil i znowu budowal "  daj demko do tej sytuacji że wyszedłem żeby nie tracić kd  po czym wbiłem i sobie budowałem, nie powiem że czasem mnie nie wywali ,bo mam od pewnego czasu  słaby internet, nawet mnie wywala w trakcie gry gdy kupię sobie 2xdmg i negeva  ale  na pewno nie robiłem nigdy reconnecta po to by  drugi raz budować i przeważnie gdy mnie tak wywala to nie mogę dołączyć do serwera gdyż mnie rozłącza z cs'em na 1/2 min .Domyślam się  że ta skarga została napisana w emocjach gdyż dostałeś bana na  4h za retry cała sytuacja wyglądała tak że zmieniła się mapa na bb_big gdzie dołączyłem jako pierwszy na serwer po czym ty po mnie i Ja  jestem w  ct a a ty dołączasz do tt  po czym od razu  wyszedłeś i dołączyli inni gracze .Powiedziałem na głos zdanie "Jeśli Chlopaku za chwile dołączy daje mu bana za retry bo to nie pierwszy raz że chłop robi reconnecta bo go do tt dało" po czym po upływie sekund dołącza  gracz o nicku Chlopaku z lusu  i od razu po twoim dołączeniu  jeden z graczy mi spami na pv że chlopaku  wbił  no to dałem ci bana na 4h. Co do  kolejnego twojego argumentu "Nastempna sytułacja byla taka ze admin poprostu se uzywa noclipa zeby wzionisici  piłke albo poprostu podglondac graczy jakie campy budujom { I poprostu se latal po mapie noclipem po TT }"  to wypowiem się krótko piłkę biorę często noclipem na mapie bb_train bo wpada między tekstury i nie da się po nią pójść lub gdy jakiś gracz buguje tą piłkę a reszta osób narzeka że typ im piłki nie chce dać. A do słów "po prostu podglądać graczy jakie kampy budują" to ci powiem że żałosne jest to że niby osądzasz mnie bez jakichkolwiek dowodów  że niby latam sobie i podglądam jakie kampy kto buduje jeśli chodzi ci o pewną sytuacje z wczoraj gdzie poleciałem noclipem na dół do budujących i pomagałem pewnemu graczowi w pokierowaniu go jak ma mniej więcej ma  zbudować bazę  to chyba nie można tego nazwać podglądaniem bo sam mnie o to bardzo poprosił, co do kolejnych twoich słów "i po prostu se latał po mapie noclipem po TT" latam noclipem po tt abyście wy gracze po stronie CT mieli cele bo mam kikanie pod klawiszem P i np jak gracz nie wykonuje celi chowa się za różnym rodzajem budynków,baz innych graczy to zamiast wpisywać w konsoli  pisać sm_kick i gracz ponieważ zbyt długo schodzi z takim wpisywaniem to wolę sobie podlecieć pod takiego gracza nakierować celownikiem i dać kika . Do twojego ostatniego argumentu Usuwa sobie bazę pod koniec rundy tak o" usuwam bo dużo adminów usuwa swoje klocki po zakończeniu rundy i do tej pory nie było z tym problemu, bądź też usuwam je wtedy kiedy chce dać wam kila pod koniec rundy.

Pozdrawiam BEST :) 

na swoją obronę że wyszedłem w pierwszej rundzie mam to że próbowałem przez 90 sekund zrobić natsume lecz zbugowała się  i dodatkowo miałem unbindowane sensitivity 0.1 i nie mogłem jej zbudować gdyż przed wbiciem na serwer grałem mm'a i musiałem to unbindować bo przeszkadzało mi to w rozgrywce możesz mi wierzyć bądź nie ale tak było potem budowałem pixel na surfie ale nie mogłem go przejść więc zdenerwowałem się i wyszedłem aby ochłonąć i zbindować sobie na nowo  sensitivity 0.1 jak można  sobie policzyć ile mnie nie było na serwerze to jakieś  8 minut bo wyszedłem w 5:05 i wróciłem na przygotowanie czyli omineło mnie budowanie które trwa 180(3minuty) no więc wydaje mi się że nie zrobiłem reconnecta. 

@ zibo Wyciągniesz konsekwencje za teamowanie się ? 

Pierwsza runda 2:57 

Opublikowano

Obejrzałem całe demko z mapy train nie było to mądrym posunięciem pisanie skargi, ponieważ:

@ chlopuk z lusuNa demku z mapy przewinęła mi się Twoja współpraca z Torfkiem(gracz ukarany banem 4 godziny) oraz Twoja(nakładam również bana na 4 godziny) z graczem KoZak. Ponadto nie widzę tam, żeby @ KocuR.nadużywał w jakikolwiek sposób noclipa, ponieważ użył go raz, usuwanie kamp po czasie nie jest niczym złym, z tego nie wyciągam konsekwencji. 

@ KocuR.A co do Ciebie, nie było to sprawiedliwe, że po nieudanym wejściu do bazy wyszedłeś z serwera, powinieneś odczekać aż zombie Cie zabije tym bardziej, że zostało 5 sekund do ich wypuszczenia i wtedy jak już opuścić serwer. Upiekło Ci się tym, że nie zrobiłeś reconnecta i wszedłeś dopiero rundę później gdzie trafiłeś do TT. Dzisiaj ode mnie ostrzeżenie pisemne. A CO DO NOCLIPA NIE PODLATUJ NIM DO GRACZY KTÓRZY SĄ AFK TYLKO JAK JUŻ TO PODBIEGAJ I NIE UŻYWAJ BINDA DO KICKOWANIA, ZAŚMIECASZ KONSOLE TYMI NOCLIPAMI !!! 

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.