Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Prop dotyczy banowania na 30 minut za zebranie o monety lub gdy ktoś wbija je na jackpota i błaga o zwrot. 

Pozdrawiam 

#edit

@ XOTourLilf3ta końcówkę mogłeś sobie darować 

• Dzięki 1
Opublikowano

Hm Wiesz co Durus ja myślę, że jesteś za bardzo rygorystyczny, ale rozumiem, że ty jako Admin musisz pilnować porządku, a gracze przestrzegać przepisu. Owszem z tym jackpotem są problemy, że ktoś błaga o zwrot no niestety tak bywa :). A z tym "żebranie o monety" moim zdaniem nie wiem jak dokońca Ci powiedziec, ale Ja na przykład bym pożyczył komuś monety tak po prostu z dobroci, ale jeżeli są to "dzieci" i nachalnie proszą, to trzeba podejść do nich psychologicznie w sumie nawet do każdego trzeba tak podchodzić.

Podsumowując tę wypowiedź myślę abyś zastanowił się czy jest sens banowania? Ja myślę, że jeżeli błaga czy to na CZACIE czy MÓWI to można dać mu po prostu muta, albo tak jak wyżej napisałem. Również też postaw się w jego sytuacji i swojej czy nie było, by Ci przykro dać mu bana za to, że wyłudza pieniądze lub na tym jackpocie po prostu.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Moim zdaniem jeżeli ktoś ciągle prosi o monety lub ich zwrot, na mikrofonie/czacie lub pyta ciągle to samo to można wytłumaczyć lub odpowiedzieć po prostu, a gdy nie zrozumie słowa "nie" i dalej będzie to samo to dać takiemu graczowi mute za nadużywanie mikrofonu a na czacie gaga za spam i tyle proste w temacie.

@ TUPTUŚzgadzam się z twoją wypowiedzią i też można podejść do gracza psychologicznie.

Admin powinien znać też znaczenie słowa "empatia" i ją posiadać. 

Edit1/

@ Durusnie chodziło mi o to, że tobie jej brakuje tylko ogólnie to powiedziałem.

Też nie miało Cię, to urazić w jakikolwiek sposób.

Pozdrawiam, Eryk ^^

• Dzięki 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Propozycja została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
  • 3 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.