Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko wszystkim,

jako iż powróciłem na stare rejony, mam pewną inicjatywę co do forum. 

O co dokładnie chodzi, chodzi o to aby te rangi/stanowiska Admin [DD2], Admin [COD], Admin [bF2] itd. zamienić w jedną rangę, a mianowicie Admin Serwera.

No dobra, teraz jakieś ale, po tej zmianie nie wiedzielibyśmy kto jest jakim adminem. 

Rozwiązanie jest, otóż jeżeli Admin Serwera miałby kolor np. niebieski to zrobiłoby się dla poszczególnych modów jedną niebieską rangę tyle że z danym modem, np. Admin [DD2], Admin [COD], Admin [bF2]. Na przykład:

ranga_12758.png

rang2_12759.png

ranga3_12760.png

Dla użytkowników którzy nie zrozumieli. Byłaby tylko jedna ogólna ranga Admin Serwera. Admin z danego serwera dostałby rangę np. Admin [DD2] abyście mogli wiedzieć jaki to admin. Już rozumiecie?

Opublikowano

Również się z tym zgodzę co napisałeś + bym zmienił wygląd aktualnych rang na inne te np które pokazałeś :)

Opublikowano

Nie ma problemu, mogę dorobić jakieś rangi i przekazać Dudnesowi. Ale poczekajmy na wypowiedź innych :)

• Właściciel
Opublikowano

Aktualnie serwerów nie mam dużo więc spokojnie kolory wystarczają na wszystkie rangi, gdy do sieci dojdą jeszcze z 2 serwery wtedy zrobię jedną rangę Admin Serwera. 

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Propozycja odrzucona

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.