Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Robię coś dla osoby, która zrobiła coś dla mnie i dziękuję jej nawet jeśli to, co zrobiła to jakaś drobnostka. 

• Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Różnie, zależy co dana osoba dla mnie zrobiła bo oczywiste jest to, że takiej samej wdzięczności nie okaże osobie, która zrobiła dla mnie drobnostkę a osobie, która zrobiła dla mnie coś bardzo ważnego/"dużego". Osobie, która zrobiła dla mnie drobnostkę podziękuje i z chęcią pomogę jeżeli dana osoba będzie potrzebowała pomocy. Natomiast jeżeli osoba zrobi dla mnie coś bardzo ważnego co będzie miało dla mnie duże znaczenie i wartość to w podzięce wręczę jakiś prezent (typu kwiaty ostatnio dla przyjaciółki za to, że jest przy mnie), podziękuje i będę pomagał tej osobie kiedy tylko owej pomocy potrzebować będzie

• Lubię to! 2
  • Donator
Opublikowano

Różnie. Zależy od tego, co ktoś dla mnie zrobił. Dziękuję, też pomagam. Ogólnie lubię pomagać, więc zazwyczaj robię to bezinteresownie, nie w ramach wdzięczności. Natomiast jeśli ktoś zrobi dla mnie coś wielkiego, to może liczyć na moją wdzięczność zawsze :) pamiętam wszystko, zarówno te dobre, jak i złe rzeczy. Nie rozumiem ludzi, którzy nie potrafią być wdzięczni za pomoc i uważają, że to im się należało. Powinniśmy się nawzajem szanować i sobie pomagać.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Odwdzięczam się tym samym i dziękuję tej osobie co dla mnie zrobiła :default_biggrin:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.