Jump to content

Recommended Posts

Posted

Twój nick:JDB

Nick admina banującego:Michuuu

Data/Mapa:27.03.20/mirage/15:50

SteamID:STEAM_0:0:82169733

Serwer (mod):        mirage#2                       

Opis sytuacji:Gram sobie i gadam z pewnymi osobami i bez zadnego ostrzezenia ani zadnego wypowiedzianego slowa pan admin daje mi bana,mozliwe ze dal mi bana za to ze powiedzialem do pewnej osoby "mam w dupie to"ale po 1 nie gadałem z adminem po 2 ta osoba ani się nie obraziła ani nic po 3 za takie cos ban na 30 minut i jeszcze do tego powód Och ? ?o ? ?  nie wiem o co mu chodzi dlatego pisze to odwolanie 

Wycinek z konsoli:tak troche nie wiem które,ale mysle ze nie potrzebne 

@ m1chuuudostaliśmy muty dla tego ze za duzo gadalismy i ten mute nie był za zadne wyzywania się tylko za to ze po prostu za duzo gadalismy no ale nie wnikasz.Chcę od Ciebie usłyszeć te słowa jakie niby kogoś obraziłem bo sobie nie przypominam nic zebym kogoś obrazal albo cos i ban na 30 minut ???? dla ochłonięcia to troche dla mnie katastrofa ludzie się gorzej wyzywają i ty im dajesz muty na 5-10minut a to ze powiedzialem do bednasza czy do jakieś innej osoby mam to w dupie to ty mi dajesz bana na 30MINUT!!! ale no mam ochłonąć XDD 

I jeszcze to jezdzenie po sobie,czy my jeździlismy po sobie ? no chyba nieee to ze ktos mowi tryhard to znaczy ze juz po kims jezdze ? no sorry ale to troche dziwne jak ktos nie ma poczucia humoru i daje za takie rzeczy bany na 30minut 

• Administrator
Posted

Temat przenoszę do działu skarg serwera.

@ m1chuuuzapraszam.

• Like 1
Posted (edited)

Przyszedłem na serwer była poprzednia mapa dostałeś z Edwinem mute abyście ochłonęli. Nie będę wnikał czy wyzywaliście się dla "beki" czy coś.

Następna mapa usłyszałem tylko że znowu obraziłeś inną osobę no to postanowiłem Tobie dać bana na 30 minut abyś ochłonął, bo jak widać mute nie podziałał.

Ban za chwilkę się kończy to życzę miłej gry 

P.S

Może jeśli już chcecie po sobie jeździć to iezci na tsa 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

DEMKO - MUTE

DEMKO - BAN

Może jednak za szybko oceniłem....

31:10 - może źle to zrozumiałem bo był tłok na serwerze + ja w tle u siebie słuchałem muzyki

Bana w sumie dostałeś za słowo do BedNasz -> "w dupie mam jego mute'y" / co zaliczyłem pod prowo

Edited by m1chuuu
  • Administrator
Posted

Twoje teksty skierowane w stronę zawodników drużyny CT podczas zmiany połów nie są na miejscu i są potraktowane jako prowokacja.

Wasze sprzeczki i teksty typu "masz krzywy ryj" są uznane za obrazę i brak kultury, więc blokada mikrofonu jest karą słuszną.

Skoro w dupie masz mute adminów, to teraz masz i również bana. 

• Like 3
  • Administrator
Posted
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Like 1
  • 4 months later...
Posted
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.