Donor BeFFu Posted March 25, 2020 Donor Posted March 25, 2020 Witam, przyszedłem z propozycją dodania osobnych modeli broni dla graczy posiadających range SVIP, którzy mogliby wybrać wtedy sobie albo modele VIP'a albo SVIP'a, kto jakie by wolał. Jedyne czym ta ranga różni się od zwykłego VIP'a to tym, że posiada dwa skoki więc można by było dodać jakąś drobnostkę. Takie osobne modele broni niby są małą zmianą ale jednak jakaś zmiana by była. Jako, że odbiegamy naszym serwerem od classic'a to większej przeszkody myślę, że by nie było aby dodać owe skiny. Jeżeli spowodowałyby jakieś ścinki na serwerze to zawsze można by je usunąć. Był post na temat dodania handlu skinami itp. ale to by podchodziło zbytnio pod go moda więc nie przyjął się ten pomysł pozytywnym odzewem, a takie dodanie paru skinów nic by nie zaszkodziło. 3
Forze Posted March 26, 2020 Posted March 26, 2020 Pomysł dobry bo to zachęci tym bardziej potencjalnych nabywców, plugin i motd sam w sobie nie obciąży serwera dlatego jestem ZA.. Ogólnie jako doświadczony h@ uważam że pewne standardy classic powinny być zachowane czyli nie za wiele pluginów które faworyzują daną grupę graczy bo nagle robi się 4fun ten plugin tego nie robi więc śmiało można go dodać. 1 1
Investor GH05T Posted March 26, 2020 Investor Posted March 26, 2020 Jak najbardziej jestem za. Zgodzę się z @ Forzemoże to zachęcić większe grono osób do zakupu svipa 1 1
Zawiszak? Posted March 26, 2020 Posted March 26, 2020 Ja osobiście jestem na nie były modele svip to było złe ze się zlewają modele ct z tt i na odwrót @ Gosia ?! a ty co sądzisz :)
Donor BeFFu Posted March 26, 2020 Author Donor Posted March 26, 2020 6 minut temu, Zawiszak? napisał: Ja osobiście jestem na nie były modele svip to było złe ze się zlewają modele ct z tt i na odwrót @ Gosia ?! a ty co sądzisz :) Nie chodzi o modele postaci lecz o modele (skiny) broni
Recommended Posts