Jump to content
Nowe serwery? - Zagłosuj w ankiecie ×
EVENT WIELKANOCNY ×

Recommended Posts

Posted

Witam.

Pisze ponownie w sprawie utraty monet który pisał @ Urwisswcześniej i nie dostosował sie do regulaminu pisania postów.

Sam jestem świadkiem jak i tym stratnym w monetach.

Serwer od czasu do czasu zamula lub wywala...

Przez to gracze tracą monety w dużych ilościach.

Ja raz przez crush serwera straciłem 10k monet od tamtej pory długo nie bawiłem się w to i ostatnio dałem a pod koniec mapy straciłem 1.5k monet.

Na kolejnej mapie już ich nie było.

Proszę o naprawienie błędu bo gracze są zirytowani zaistniałą sytuacją z utratą monet.

Też niech udzielają się Ci, w tym poście, co stracili monety, ile i w jaki sposób to się stało.

Pozdrawiam Eryk!

Posted

No ludzie tracą ogromne ilosci. Typ 30k stracił

Posted

XOTourLilf3 nie ma żadnego regulaminu pisania Uwag. Doczepili się do mnie o czcionkę że była za duża,a nie ma wytycznych żadnych do pisania taka mi odpowiadała i tyle.
Ale dziękuje ze ponowiłeś temat po prostu Moderacja nie jest na tyle kompetentna i ma za przeproszeniem Kija w dupie, i czepia się do wszystkiego żeby się pokazać.
Nie jest to żadna prowokacja, wiec uprzejmie proszę darujcie sobie dawanie mi jakiegoś warna za to co napisałem.

POZDRAWIAM URRWIS AKA FERU HAT!

• Sad 1
  • Owner
Posted

Zapis monet jest w mysql więc nawet w momencie, gdy serwer się zawiesi / zrestartuje wygraną zapisuje w bazię i po ponownym uruchomieniu serwera monety nadal są. Utrata monet może wystąpić, gdy jackpot zostanie przeniesiony na nową mapę, gracze zgłaszali że losowanie nie odbywa się dalej a monety przepadają. Wprowadziliśmy poprawki w jackpocie, dodana jest blokada dzięki której gracze nie uruchomią jackpot'a w ostatnie 80sec mapy. Wszystkie osoby, które straciły monety proszone są o zgłoszenie się do @ IMean w celu odbioru bądź do mnie. Wystarczy wysłać STEAM ID + ilość monet.

• 3 years later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.