Rikiii Posted March 25, 2020 Posted March 25, 2020 Witam. Pisze ponownie w sprawie utraty monet który pisał @ Urwisswcześniej i nie dostosował sie do regulaminu pisania postów. Sam jestem świadkiem jak i tym stratnym w monetach. Serwer od czasu do czasu zamula lub wywala... Przez to gracze tracą monety w dużych ilościach. Ja raz przez crush serwera straciłem 10k monet od tamtej pory długo nie bawiłem się w to i ostatnio dałem a pod koniec mapy straciłem 1.5k monet. Na kolejnej mapie już ich nie było. Proszę o naprawienie błędu bo gracze są zirytowani zaistniałą sytuacją z utratą monet. Też niech udzielają się Ci, w tym poście, co stracili monety, ile i w jaki sposób to się stało. Pozdrawiam Eryk!
Donor Stalker_99 Posted March 25, 2020 Donor Posted March 25, 2020 Straciłem 5k ale jebie mnie to xDDD 2
Urwiss Posted March 26, 2020 Posted March 26, 2020 XOTourLilf3 nie ma żadnego regulaminu pisania Uwag. Doczepili się do mnie o czcionkę że była za duża,a nie ma wytycznych żadnych do pisania taka mi odpowiadała i tyle. Ale dziękuje ze ponowiłeś temat po prostu Moderacja nie jest na tyle kompetentna i ma za przeproszeniem Kija w dupie, i czepia się do wszystkiego żeby się pokazać. Nie jest to żadna prowokacja, wiec uprzejmie proszę darujcie sobie dawanie mi jakiegoś warna za to co napisałem.POZDRAWIAM URRWIS AKA FERU HAT! 1
Owner Dudnes Posted March 26, 2020 Owner Posted March 26, 2020 Zapis monet jest w mysql więc nawet w momencie, gdy serwer się zawiesi / zrestartuje wygraną zapisuje w bazię i po ponownym uruchomieniu serwera monety nadal są. Utrata monet może wystąpić, gdy jackpot zostanie przeniesiony na nową mapę, gracze zgłaszali że losowanie nie odbywa się dalej a monety przepadają. Wprowadziliśmy poprawki w jackpocie, dodana jest blokada dzięki której gracze nie uruchomią jackpot'a w ostatnie 80sec mapy. Wszystkie osoby, które straciły monety proszone są o zgłoszenie się do @ IMean w celu odbioru bądź do mnie. Wystarczy wysłać STEAM ID + ilość monet.
Deserved MLK. Posted October 13, 2023 Sponsor Katowicz V.I.P Deserved Posted October 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu
Recommended Posts