Deserved Bulbożul Posted March 25, 2020 V.I.P Donor Deserved Posted March 25, 2020 Hej, witajcie. Mamy dziś kolejną środę. Oznacza to oczywiście kolejne wydanie "Pod Lupą" Dziś pod ostrzał zgodnie z ankietą trafia autorka wielu pięknych grafik, między innymi do działu Redakcji. Tą osobą jest pani grafik, @ DarkAng3l! Zapraszam do czytania. #1 "Aga super kobitka! Genialny, ciągle rozwijający się grafik i fajna osóbka. Można mile pogadać, popisać, a w dziale grafiki zawsze systematyczna." #2 "Nie znam zbytnio, ale heady na DD2 wali nieziemskie :D" #3 "Wydaje się być bardzo sympatyczną osobą :P." #4 "Jedno jest pewne, że zaje*iste prace graficzne robi!!!" #5 "Dużo z nią nie rozmawiałam, ale uważam za fajną osobę. Utalentowana graficznie i to zdecydowanie. Wydaje się miłą osobą, mam nadzieje, że dalej będzie robiła tak fajne prace jak robi." #6 "Aktywnie udziela się w dziale zleceń, bardzo podobają mi się jej prace i może kiedyś zgłoszę się po jakąś ^^" #7 "Jest to miła osóbka i jak dla mnie z poczuciem humoru :)" #8 "Słabo znam, ale nawet dobry grafik. Mało się ogólnie udziela, albo to mnie mało na forum. ^^" #9 "Jest to osoba miła i sympatyczna zawsze pomoże jeśli ktoś by ją oto poprosił. Można z nią popisać pogadać ja szczerze mówiąc nie pisałem z nią dużo ale czasami się zdarzało i było bardzo fajnie." #10 "Robi ładniutką grafikę. Pozytywnie się zaskoczyłem, bo większość grafików po krótszym lub nieco dłuższym czasie znikała, jednak ona cały czas jest aktywna, co jest meeega plusem. Oby tak dalej! " Niestety, ankieta okazała się lekkim niewypałem, dlatego wracamy do losowania. Jednakże w sumie 3 osoby miały taką samą ilość głosów, więc jeszcze 2 następne wydania będą kolejno z @ Carolinaoraz @ Melisaman. B𝓊𝓁𝒷o 5 4
The Denver Posted March 25, 2020 Posted March 25, 2020 Pani grafik. @ DarkAng3l! Jest bardzo miłą osobą, zawsze mi pomoże, kiedy jestem pod ścianą i wykona mi na szybko piękną, ładną graficzkę. Tworzy grafiki do moich prac redakcyjnych, za co ją uwielbiam extra mega. Sympatyczna, nie rzuca słów na wiatr, punktualna. Czasem umie dobrze doradzić jako laseczka he he. Wypowiadam się publicznie, bo żeś mnie nie wziął do jej obgadywania. 1 2
DarkAng3l! Posted March 25, 2020 Woman Posted March 25, 2020 Dziękuję Wszystkim za miłe słówka! Pozdrawiam Was mocniutko! 5
Cpt Posted March 25, 2020 Posted March 25, 2020 Miła? Ciągle tylko mi mówi, abym się zabił, nie polecam. Do tego@ DarkAng3l! ciągle tylko w Minecraft gra, leń nie chce nic robić. Ja jej ciągle przypominam, bo tak to by nic nie zrobiła . A tak serio tooo ładne obrazki robi w tym paincie i pozytywna dupa 1 1 1
zibo Posted March 25, 2020 Posted March 25, 2020 @ DarkAng3l! Jest to osoba miła i sympatyczna zawsze pomoże jeśli ktoś by ją oto poprosił. Można z nią popisać pogadać ja szczerze mówiąc nie pisałem z nią dużo ale czasami się zdarzało i było bardzo fajnie. :) 2
Pofcio Posted March 26, 2020 Posted March 26, 2020 @ DarkAng3l!jest to osoba bardzo miła i pomocna :D 1
Recommended Posts