Jump to content
Nowe serwery? - Zagłosuj w ankiecie ×
EVENT WIELKANOCNY ×

Recommended Posts

• Deserved
Posted

1666904422_podlup2.png.d20f1b8617775cf20a1fa91198a2e723.png

Hej, witajcie. Mamy dziś kolejną środę. Oznacza to oczywiście kolejne wydanie "Pod Lupą"

Dziś pod ostrzał zgodnie z ankietą trafia autorka wielu pięknych grafik, między innymi do działu Redakcji.

Tą osobą jest pani grafik, @ DarkAng3l!

Zapraszam do czytania.

"Aga super kobitka! Genialny, ciągle rozwijający się grafik i fajna osóbka. Można mile pogadać, popisać, a w dziale grafiki zawsze systematyczna."

"Nie znam zbytnio, ale heady na DD2 wali nieziemskie :D"

"Wydaje się być bardzo sympatyczną osobą :P."

"Jedno jest pewne, że zaje*iste prace graficzne robi!!!"

"Dużo z nią nie rozmawiałam, ale uważam za fajną osobę. Utalentowana graficznie i to zdecydowanie. Wydaje się miłą osobą, mam nadzieje, że dalej będzie robiła tak fajne prace jak robi."

"Aktywnie udziela się w dziale zleceń, bardzo podobają mi się jej prace i może kiedyś zgłoszę się po jakąś ^^"

"Jest to miła osóbka i jak dla mnie z poczuciem humoru :)"

"Słabo znam, ale nawet dobry grafik. Mało się ogólnie udziela, albo to mnie mało na forum. ^^"

"Jest to osoba miła i sympatyczna zawsze pomoże jeśli ktoś by ją oto poprosił. Można z nią popisać pogadać ja szczerze mówiąc nie pisałem z nią dużo ale czasami się zdarzało i było bardzo fajnie."

"Robi ładniutką grafikę. Pozytywnie się zaskoczyłem, bo większość grafików po krótszym lub nieco dłuższym czasie znikała, jednak ona cały czas jest aktywna, co jest meeega plusem. Oby tak dalej! "

Niestety, ankieta okazała się lekkim niewypałem, dlatego wracamy do losowania. Jednakże w sumie 3 osoby miały taką samą ilość głosów, więc jeszcze 2 następne wydania będą kolejno z @ Carolinaoraz @ Melisaman.

B𝓊𝓁𝒷o

• Like 5
  • I love it 4
Posted

Pani grafik.  @ DarkAng3l!

Jest bardzo miłą osobą, zawsze mi pomoże, kiedy jestem pod ścianą i wykona mi na szybko piękną, ładną graficzkę. Tworzy grafiki do moich prac redakcyjnych, za co ją uwielbiam extra mega.:serduszko:

Sympatyczna, nie rzuca słów na wiatr, punktualna. Czasem umie dobrze doradzić jako laseczka he he. 

Wypowiadam się publicznie, bo żeś mnie nie wziął do jej obgadywania. 

• Like 1
  • I love it 2
Posted

Miła? Ciągle tylko mi mówi, abym się zabił, nie polecam.

Do tego@ DarkAng3l! ciągle tylko w Minecraft gra, leń nie chce nic robić. Ja jej ciągle przypominam, bo tak to by nic nie zrobiła :dog:.

A tak serio tooo ładne obrazki robi w tym paincie i pozytywna dupa :serduszko: :fuck:

• Haha 1
  • Wrr 1
  • I love it 1
Posted

@ DarkAng3l!
Jest to osoba miła i sympatyczna zawsze pomoże jeśli ktoś by ją oto poprosił. Można z nią popisać pogadać ja szczerze mówiąc nie pisałem z nią dużo ale czasami się zdarzało i było bardzo fajnie. :)

• I love it 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.