Zeeb Posted March 23, 2020 Posted March 23, 2020 Witam wszystkich Jak wszyscy wiem serwer ONLY MIRAGE #2 cieszy się dużym zainteresowaniem. Przez co często można napotkać różnorodnych graczy (chiterzy itp.) Takie zainteresowanie moim zdaniem powinno skutkować tym, że zawsze jest w godzinach szczytu chodź jeden admin który mógłby poświęcić te 10 min na banowaniu poczym pograć razem z nami. Jednak to że tak powinno być nie oznacza, że tak jest. Serwer już od godziny 12 cieszy się takim zainteresowaniem, że jest prawie pełen. Mamy aktualnie godzine 14 - a na serwerze żadnych adminów. Proszę więc o szybką reakcje! To co napisałem możecie odebrać jak chcecie - z zainteresowaniem lub nie Ale pamiętajcie o jednym - w takim stanie te serwery będą powoli umierać! Liczę na szybką reakcje i pozdrawiam 3
Tominter Posted March 23, 2020 Posted March 23, 2020 Admin nie robot. Praca nauka nie wiem co tam jeszcze kto robi. Nie da się zrobić i ustalić stałego grafiku pracy admina na serwerze. jest dziura taka niestety 1
CS 2 Keeper salvatore Posted March 23, 2020 Sponsor CS 2 Keeper Posted March 23, 2020 Łatwo jest narzekać na wszystko a nie nie dawać od siebie. Nie ma od Ciebie zgłoszeń na forum odnośnie haxów grając na serwerze więc? Jeśli nie ma odpowiedniej ilości podań na ogarniętych/nadających się adminów to ja ich nie wyczaruję. Jaką Ty chcesz reakcję? Może byś dał propozycję od siebie co zmienić lub jak temu zaradzić? Tak jak wyżej - admin nie robot nie będzie siedzieć tam 24/7 ani w porze, kiedy akurat Ty grasz i zdarza się cheater. 2 1
SQUeZ Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts