KaCpErEk NaKaCyKuV2 Posted March 22, 2020 Posted March 22, 2020 Twój nick: KaCpErEk^Na^KaCyKu^^ŁĘBĘ Nick admina banującego: @ Ganja Data/Mapa: zm_luz IP/SteamID: STEAM_0:1:535620089 Serwer (mod): Zombi plag Opis sytuacji: Jestem na serwerze i bez słowa dostałem bana za ab ale ja nic nie zrobiłem i nigdy nie dostałem bana na waszej sieci.Proszę o wyjaśnienia.Kupiłem dużo usług na miesiąc a wątpię czy gracze jak by grali na ab tak kupili. Wycinek z konsoli:ns] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: KaCpErEk^Na^KaCyKu^^??B? [AMXBans] Powod: 'Aktywny ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Katujemy.eu [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:535620089' Edit: W co ty mnie wrabiasz? Bo mamy podobne avatary? Bo daje komuś reputacje albo mi przykro to znaczy ,że na nie ,a jak ktoś daje na tak to daje serduszko. <---- coś jest w tym dziwnego ,że reaguje serduszkiem jak ktoś mi daje np. w podaniu na tak? dla mnie nic dziwnego. Edit: Smuci mnie to ,że osądzacie mnie ,że jestem jakimś gościem. Ale dobra zobaczymy co administracja powie.
pejterek Posted March 22, 2020 Posted March 22, 2020 Na jakiej podstawie nałożyłeś bana, skoro IP/SID oraz Nick tego gracza nie pojawia się ani razu w bansie? @ Ganja Edit1. Pojawia się, ale jako wygasły ban
Guest Posted March 22, 2020 Posted March 22, 2020 Drogi graczu! Dziękuję za kontakt z nami w sprawie odwołania się od bana na serwerze cs 1.6 ZP serwerów Katujemy.eu Zostałeś przeze mnie zbanowany permanentnie, gdyż mam podejrzenie, że wszedłeś na serwer na aktywnym banie. 1. Mam podejrzenie, że jesteś tą samą osobą, która została zbanowana przez @ SDCSebeKza : Gracz, który został ukarany miał nick @ Dasyl Szczegóły Gracz o tym nicku wielokrotnie pisał podania o administracje serwera. Niestety, żadne podanie nie zostały przyjęte i w związku z tym gracz postanowił wielokrotnie obrażać administracje, reklamowałeś się oraz oszukiwać. Pierwszym dowodem jaki udało mi się zebrać w Twojej sprawie jest fakt, iż zarówno @ Dasyl@ KacperekTosik @ KaCpErEk NaKaCyKuV2dostali odrzucone podania na admina. Fakt jest, że każde podanie na wszystkich tych kontach są niemal identycznie napisane. https://katujemy.eu/topic/42023-podanie/ https://katujemy.eu/topic/43942-podanie/ https://katujemy.eu/topic/44539-podanie/ Każdy z tych osób ma tak samo na imię, taki sam wiek i takie same cechy: Kacper lat 15/16 który interesuje się sportem i mieszka w małym mieście. Mało tego jakby było mało wszystkiego, każdy z nich był "pare razy adminem i zawsze na DD2" 2. Kolejny fakt jest taki, że każde z tych kont ma bardzo podobny awatar: 3. Każda osoba na tych kontakt wypowiada się i reaguje na posty tak samo. Zawsze jak w podaniu ktoś napisał, że jest na NIE to dodawał reakcję smutnej buźki, natomiast jak ktoś wpisał w podaniu na TAK wówczas dawał serduszko. 4. Na serwerze jak i w podaniach wypowiadasz się jak @ Dasyl, mało tego piszesz do mnie w taki sposób i wypowiadasz się tak jakbyśmy się znali dobre kilka lat, a nie 2 dni. Podsumuwując! Moim zdaniem, każdy z tych kont to jesteś Ty w tej samej osobie. Zrobiłeś drugie konto na zmienionym IP i nicku, dlatego że Administracja odrzucała Twoje podania o admina, oraz za dostanie bana na zawsze. Kiedy na drugim koncie również Twoje podanie zostało odrzucone, postanowiłeś założyć kolejne konto, na którym również napisałeś podanie o admina. Pozdrowienia! [Ganja|$z "Pomaganie graczom to moja specjalność:)"]
pejterek Posted March 22, 2020 Posted March 22, 2020 Gracz został zbanowany! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1
Recommended Posts