karm3l. Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 Twój nick: red smiLey Nick admina banującego: jim carrey Data/Mapa: 21-03-2020, 14:50 | de_dust2 IP/SteamID: 46.148.152.197 Serwer (mod): 3MAPS Opis sytuacji: Wyszła trochę głupia sytuacja. Admin mi zrobił ss'y, a ja nie będąc tego świadomy wyszedłem z serwera, przez co admin pomyślał zapewne, że to ucieczka przez ss'ami. Ja natomiast wyszedłem z cs, gdyż miałem lekkie ścinki, dlatego chciałem uruchomić cs'a jeszcze raz. Próbuję się połączyć z serwerem, no i widzę że jest banik :P Gram czysto, wszystkie moje poprzednie screenshoty były czyste, i mimo, że na serwerze mam renomę "gnoja z wh" to nie używam żadnych wspomagaczy :( Wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : red smiLey [AMXBans] Reason : ' ucieczka przed ss ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Katujemy.eu [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_1 : 0 : 1720236960 ' [AMXBans] Your IP : ' 46.148.152.197 ' [AMXBans] ======================================= Co mam na swoją obronę? Mam ss'y, które admin zdążył mi zrobić, dokładnie 5 screenshotów. Zbieg okoliczności który faktycznie może wyglądać jak ucieczka przez banem, ale tak jak mówię, nie było to świadome. SS'y: https://www120.zippyshare.com/v/KZQHFxJd/file.html Proszę o rozpatrzenie sprawy, pozdrawiam! :D 1 1
pejterek Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 Niestety ale nie mi decydować o twoim unbanie, ponieważ to nie mój serwer. @ Gosia ?! & @ Kuchcik, proszę o werdykt.
Legend Gosia ?! Posted March 21, 2020 V.I.P Donor Legend Posted March 21, 2020 Dostaniesz szansę, bo jednak wrzuciłeś 5 ss, ale lepiej, żeby drugi raz Ci się to nie zdarzyło. UB. 2 1
Legend Gosia ?! Posted March 21, 2020 V.I.P Donor Legend Posted March 21, 2020 Gracz został odbanowany Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts