Jump to content
Turniej CS2 1vs1 ×

Recommended Posts

Posted

Twój nick:pawix
Nick oskarżonego:Reivilll
Opis: SKARGA
Dowody:Jak mam zdobyć dowody jak administratorzy nawet przez mikro się nie odzywają

Administrator Reivilll sie mści na mnie, że na niego skargę napisałem i teraz ciągle mnie szmaciarz dojeżdza dziś wbiłem na serwer skampiłem się to on odrazu mi pakę rzucił wczoraj było tak samo typ jest jakiś walnięty nie może normalnie grać tylko musi dojeżdzać graczy, a zwłaszcza to co ten Reivil napisał w kom w tamtej skardze to za głupotę powinien dostać odrazu degrada jak chłop napisał cytuję "Ja znam wszystkie komendy ale akurat nie znałem komendy" to pozdro za tak ogarniętego administratora. P.S administracja będąc  na serwerze powinna siedzieć na serwerowym ts3 bo najpierw wbiłem na ts3 żeby z nim pogadać na ten temat to kogoś takiego nie było a na serwerze siedział więc no.

• Haha 2
Posted

Brak słów mam na to świadków jak wielokrotnie mnie wyzywałeś jak rzuciłem ci  pakę skargę już nie będę cytować od jakich ban przedłużam ci do 1 dnia.

Sytuacja ranna :).

Posted

XD @ Napójchmielowy rzucił ci pakę to ty go zacząłeś wyzywać od różnych nawet wspomniałeś o  rodzinie a dla mnie to jest słaby punkt zaczepki i dlatego możesz mieć parę minusów jak mu wchodzisz na mamę.  Weź typie ogarnij się bo ty jesteś wielkim śmiesznym żartem. A widzę i słyszę ,że nie masz kurła 13 czy 14 lat ,żeby tak się zachowywać.Bo nie wiem ile masz lat ale nie powinieneś się tak zachowywać wydoroślej.

Skarga nie słuszna.

• Thanks 1
Posted
Dnia 21.03.2020 o 13:22, KaCpErEk NaKaCyKuV2 napisał:

XD @ Napójchmielowy rzucił ci pakę to ty go zacząłeś wyzywać od różnych nawet wspomniałeś o  rodzinie a dla mnie to jest słaby punkt zaczepki i dlatego możesz mieć parę minusów jak mu wchodzisz na mamę.  Weź typie ogarnij się bo ty jesteś wielkim śmiesznym żartem. A widzę i słyszę ,że nie masz kurła 13 czy 14 lat ,żeby tak się zachowywać.Bo nie wiem ile masz lat ale nie powinieneś się tak zachowywać wydoroślej.

Skarga nie słuszna.

Nooo chyba cości sie pojebało wyzywać go wyzywałem ale nigdy nie zaczołem wyzywać po rodzinie idioto 11 letnii

• Wrr 1
Posted
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.