logout Posted March 20, 2020 Posted March 20, 2020 Proponowałbym, żeby UBT (counter-strike 1.6) posiadali free admina na każdym serwerze. Jakby nie patrzeć czasami admina nie ma a jest ubt, który nie ma możliwości zbanowania, bo nie posiada na jakimś serwerze admina. Myślę, że ułatwiłoby to nam wszystkim cs'owe życie. :) Co do GO to sie nie wypowiadam, bo nie wiem jak to tam wygląda. @ XOTourLilf3 Właśnie chodzi o to, aby usprawnić serwery. Twoje zdanie ''niech nagra demko... zgłosi...'', a nie lepiej byłoby gdyby wszedł ktoś i zbanował i zaoszczędził jednej osobie siedzenia i nagrywania demka, rozpisywania.. a pozostałym graczom oszczędzić grania z cziterem? Adminów często nie ma, a wyobraź sobie, że masz w znajomych jedną osobę z bl, nie musisz wiedzieć kto jest adminem na danym serwerze, po prostu piszesz do bl, nie musisz się doszukiwać do kogo napisać, żeby wszedł. Wiadomą sprawą też jest, że w danej chwili może nie być żadnego admina, wtedy może bl się trafi, może nie. Nie każdy może mieć rangę ubt, ale jak już ją ma to powinien mieć większą władzę. Decydować kogo i gdzie zbanuje, skoro jest ubt od serwerów cs'a 1.6 to powinien również tam mieć możliwość zbanowania gracza, jeżeli wejdzie i zobaczy, że jakiś delikwent na niego zasługuje. Może coś zmienię w Twoim podejściu do tematu, może nie.. dzięki za opinię. 3
KaCpErEk NaKaCyKuV2 Posted March 20, 2020 Posted March 20, 2020 Na nie. UBT on jest od sprawdzania demek na forum. A jak chce admina na serwrze niech piszę podanie proste. Niech tak zostanie jak jest. Dziękuję 1
Rikiii Posted March 20, 2020 Posted March 20, 2020 Jestem na nie UBT ma wyznaczoną swoją pracę na forum od tego są admini którzy pisali podanie i się starali o tą posadę więc niech pilnują porządku na serwerze. Jak nie ma admina to pisać na chatboxie żeby jakiś admin wbił na dany serwer lub nagrać demko i zgłosić cheatera na forum, UBT stwierdzi czy cheatował, jeśli tak to go zbanuje, proste. Pozdrawiam, Eryk.
Owner Dudnes Posted March 21, 2020 Owner Posted March 21, 2020 Każdy unbantm może nałożyć bana z poziomu web. 1 1
Owner Dudnes Posted March 21, 2020 Owner Posted March 21, 2020 Propozycja została odrzucona Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts