Popular Post Jase Posted March 20, 2020 Popular Post Posted March 20, 2020 Cześć razem z @ Weak. próbujemy zoptymalizować jak najbardziej forum. Dzisiaj weszło parę zmian m.in zmiany w zapisie cache, wczytywaniu zbędnych treści i kompresja bazy danych. Dajcie znać, czy 'czujecie' jakąś poprawę, bądź znajdziecie jakieś błędy. 15
Legend Titania Posted April 6, 2020 Investor V.I.P Woman Legend Posted April 6, 2020 Wydaje mi się iż od 20.03 działa płynniej, jednak nie jest to kolosalna różnica. Dodatkowo mile byłby widziany licznik dziennej reputacji, tak jak to było wcześniej. 4
Legend czak Posted April 6, 2020 V.I.P Donor Legend Posted April 6, 2020 Nie wiem jak na kompie, ale na telefonie czasem jest płynniej szczególnie na internecie w robocie. 2
Strix Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 Można zrobić odnośnik jak się jest w nieprzeczytanych postach i kliknie aby zaznaczyło jako przeczytane żeby przenosiło na stronę główną. Wiem, że pewnie tylko mnie to drażni :D ale jakieś takie przyzwyczajenie z innych for xD Oczywiście jeśli to nie będzie problem :) 1
Recommended Posts