The Denver Posted March 15, 2020 Posted March 15, 2020 Czeeeść. #1 Przychodzę z propozycją co do utworzenia nowej kategorii na forum. Owa kategoria nosiłaby nazwę "Strefa Twórczości". Chodzi mi o wyłączenie działu "Redakcja" z kategorii "Ogólne". Kategorię "Grafika" zamienić w dział, a aktualne działy zamienić na poddziały. Dwa te działy połączyć ze strefą twórczości, która znajdowałaby się pod kategorią "Ogólne". #2 Proponuję dodanie ikony (strzałka w dół - górę; szybkie przejście z góry na dół forum) w widocznej w każdym miejscu (prawy dolny róg). - Jestem ślepy, ikona znajduje się już na forum. 5
Deserved Bulbożul Posted March 15, 2020 V.I.P Donor Deserved Posted March 15, 2020 Według mnie również można połączyć to w jedną kategorię. Dlaczego Redakcja ma być wyżej, a Grafika na samym dole? Na pewno będzie łatwiej można znaleźć te działy. 2
Owner Dudnes Posted March 15, 2020 Owner Posted March 15, 2020 Propozycja zaakceptowana Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 2
Recommended Posts