kdrr Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 Siema. Polecam ogarnąć jakąś administracje, bo mi się nudzi granie jak mam cele jest 15 osob, w tym wchodzi 5 i to nie jest tak, że miałem tak raz czy tam dwa, tylko z 8 to na luzie .
Japoniec. Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 To wszystko zależy czy ludzie którzy chcą być adminami, złożą podanie i czy oczywiscie opiekun ich zatwierdzi .... 1
V.I.P AxaDaksi^_^ Posted March 14, 2020 V.I.P Posted March 14, 2020 Administracja składa się z osób którzy chcą po prostu lub lubią pomagać innym graczom więc nie dziw się jeśli żaden z graczy po prostu nie chce zostać administratorem. Możliwe jest po prostu także to że większość graczy nawet nie wie co to jest forum spotkałem wiele takich graczy i nawet potrafię ich zrozumieć, oni chcą tylko się zrelaksować grając w tą oto grę nic więcej, nie chcą zostawać jakimiś tam administratorami. 1
Owner Dudnes Posted March 15, 2020 Owner Posted March 15, 2020 Niestety zmusić graczy nie możemy, aby składali podania. Jeżeli takie sytuacje mają miejsce obecnie jedyną skuteczną metodą jest złożenie skargi a wtedy ma nałożony bany.
Recommended Posts