Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

image.png

Witajcie, Katy!

Mamy kolejną środę, więc pora zacząć kolejne wydanie "Pod Lupą".

Dziś pod szkło powiększające naszej sieci wpadł właściciel niejednego serwera Katujemy.eu oraz obecnie największego spamera ChatBoxa.

Jest to oczywiście @ Erwin

Zapraszam do czytania.

"Mój najserdeczniejszy przyjaciel. Bardzo lojalny i dobry człowiek. Można mu zaufać i zawsze pomoże. Zawsze najpierw myśli o kimś a potem o sobie. Złoty człowiek o złotym sercu. Bohater którego mamy a na którego nie zasługujemy. ♥"

"Erwin jest jedną z najlepszych osób, które poznałam. Zawsze służy pomocą, dobrą radą, otworzył też przede mną sporo możliwości za co mu szczerze dziękuję."

"Wydaje się spoko. Zawsze można z nim pogadać o piłeczce i jak dobrze pamiętam też wierny fan Barcelony :D"

"W zasadzie to nie jest Erwin tylko Edwin, fatalne przejęzyczenie. Najgorszy..znaczy się najlepszy właściciel serwera (zaraz po neq) który włączył 'parking' podczas jazdy z nadzieją, że zaparkuje tyłem bez patrzenia w lusterka i używania wstecznego. Wredny, upierdliwy i wkurzający małpiszon, który chyba nie przeżyje dnia bez podnoszenia mi ciśnienia. Kilometry nie istnieją, pamiętaj!"

"Poczciwy kibic klubu Śląsk Wrocław i znakomity kierowca rajdowy. "

"Calkiem spoko majster, ogarnia swoje, inteligentny, trzyma nerwy na wodzy, nie mialem z Nim zbytnio dobrego kontaku poniewaz nie rozmawialismy za czesto choc ostatnio to sie zmienilo. Ogolnie osobistosc na plus, polecam tego gracza. A przede wszystkim plus za kulinarne doznania i chec stworzenia gulaszu z Zajaca ;)"

"Erwincior mój psiapsi! Znamy się już praktycznie dwa lata. Mogłabym dużo o nim mówić, ale zostawię to dla siebie, ponieważ to tajemniczy osobnik! Można z nim pogadać na każdy temat, a do smieszkowania to jest pierwszy. Osóbka bardzo pozytywna z dużym dystansem do siebie. Czasami się na siebie wkurzamy, ale potem znowu wracamy haha! (Wtedy spi na dywanie.) Nie będę się rozpisywać, bo dobrze wie co o nim sadze. Niebawem mamy odwiedzić Czechy, jednak zatrzymuje nas na razie Kołona Wiłus.  
Buuzziii!"

"Niestety nie znam osobiście, ale wydaje się być bardzo miłą osobą."

"Jest osobą zaangażowaną w to, co robi i wywiązuje się z tego w 100%."

"Merlin. Przykład kibica klubów ze średniej półki, biznesmen rozkręcający coraz to nowe serwery, które jakimś cudem odnoszą sukces. Ogółem spoko osoba, z którą można pogadać na luzie :D."

Bulbo

• Lubię to! 5
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Na temat tego osobnika, spokojnie można było uzyskać 15, a może i ponad 15 wypowiedzi. Szkoda, że nie miałam możliwości zhejtowania tego śmierdziucha, bo całkiem zabawny z niego sierściuch. HyHy :cat3:

@ Bulbo być może jest to niewdzięczna robota, ale czasami aby uzyskać żądany efekt trzeba wysłać 40 PW+ tydzień wcześniej. Wierzę, że przy ciekawych samcach, bądź samicach, dasz radę wyciasnąć więcej :D 

• Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.