Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Do następnego Q&A nominuję  @ SQUeZ

Pytania od @ DarkAng3l!:

1. Ulubione danie? Obecnie chyba stek.
2. Ulubiony napój? Woda.
3. Ulubiony film/serial? Jeśli chodzi o film, to ostatnio obejrzany "Joker". Ulubionym serialem są "Chłopaki z Baraków".
4. Ulubiona postać w lolu? Ty się jeszcze pytasz, Kayn Shieda mój kochany :ct:
5. Czy masz plany na przyszłość? Jeśli tak, to jakie? Raczej nie myślę o tym. Staram się zajmować tym co jest teraz, a nie co będzie.
6. Ulubiony gatunek muzyczny? Chyba jak większość nastolatków. Hip-hop oraz rap.
7. Ulubiona piosenka na ten moment? Widnieje na moim profilu. Gedz "Bali" :serduszko:
8. Najbardziej wkurzająca postać w lolu? Jako bronzowy main lasu uważam, że Master Yi.
9. Kim chciałeś zostać jako dziecko? Piłkarzem i wciąż dążę do spełnienia tego marzenia.
10. Co Cię najbardziej uszczęśliwia? Rozmowa i spędzanie czasu z najbliższymi mi osobami oraz treningi.
11. Jaką super moc chciałbyś mieć? Umiejętność władania czasem. Who knows :gr:

Pytania od @ Titania:

1. Ile wiosen na karku? Obecnie zaledwie 15.

2. Czy Twój wiek w pełni odzwierciedla Twoje zachowanie? Uważam, że pomimo moich 15 wiosen jestem osobą o wiele dojrzalszą niż ludzie mogą przypuszczać, jednakże nie mnie to oceniać.

3. Potrafisz gotować? Nie. Jestem tragicznym "kucharzem" :cry:

4. Jaka prosta rzecz sprawia Ci najwięcej trudności? Wstanie z łóżka rano to katorga.

5. Przy jakiej codziennej czynności musisz się najbardziej wysilić? Jak już wcześniej zaznaczyłem. Na samym początku dnia przy wstawaniu z łóżka.

6. Jak często podrózujesz długodystansowo po kraju? Jeżeli długimi dystansami nazywamy wycieczki do Sosnowca, to codziennie :P.

7. Z kim chciałbyś spędzić przyszły weekend? Sam ze sobą, Netflixem oraz ewentualnie Ligą Legend

8. Dla kogo lub przy kim najczęsciej zmieniasz swoje przyzwyczajenia? Staram się tego nie robić. Ostatnio niestety trochę się zmieniałem dla dziewczyny, którą okazała się być obojętna.

9. Jak często przeklinasz? Obawiam się, że za często, mimo iż nie robię tego poublicznie.

10. Masz rodzeństwo? Ile? Nie i chyba jednak nie mam czegoś żałować.

11. Czym się interesujesz? Przede wszystkim piłką nożną oraz różnymi sportami uzupełniającymi. W wolnym czasie komputerami.

12. Czy w ciągu ostatniego roku przybyło u Ciebie zainteresować, czy raczej utrzymujesz tyle samo, a nawet mniej? Dlaczego własnie tak się stało? W sumie nie wiem. Nie zauważyłem jakiejś takiej zmiany u siebie, więc nawet jeżeli jakieś zainteresowania przyszły lub ubyły, to nie mają wpływu na moje zachowanie.

13. Jeździłeś kiedyś tirem? Nigdy. Z tym to do @ czakxD

14. Posiadasz prawo jazdy? W wielu 15 lat odrobinkę ciężko :D.

15. Ulubiona marka pojazdu? Nigdy jakoś nie interesowałem się specjalnie samochodami, dlatego takiej ulubionej marki nie mam.

16. Lubisz adrenalinę? Tak, od zawsze chciałem choć raz w swoim życiu skoczyć ze spadochronem lub na bungee.

17. Co sprawia Ci przyjemność? Jak już wspomniałem wcześniej. Treningi oraz spędzanie czasu z najbliższymi.

18. W jakiej sytuacji czujesz się zakłopotany? Bardzo często, gdy poznaję nowych ludzi. Całe szczęście tylko przez krótki czas.

19. Co sądzisz o ludności, która nie zachowuje racjonalnego myślenia? Niestety nie mamy ma to wpływu. Coraz więcej przybywa nam ludzi myślących nielogicznie, a efekty tego możemy widzieć codziennie. Na takich nic nie można poradzić.

20. Jak często zdarza Ci się myśleć jak ogół ludności i samemu przestać myśleć na "trzeźwo" bez analizowania sytuacji oraz czynników, które owe myślenie wywołały? Bardzo rzadko. Mogę przytoczyć przykład sprzed około miesiąca, gdzie znajomy dostał ataku padaczki w szatni. To tym bardziej dało mi do myślenia, że zawsze należy myśleć logicznie i spokojnie.

Bardzo dziękuję za zadane mi pytanie, ale jednocześnie szkoda, że przepytały mnie zaledwie 2 osoby. Mam nadzieję, że czegoś się o mnie dowiedzieliście, a ja się z Wami żegnam. Dobranoc :hi:.

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.