Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Nyols

Nick admina karającego: michuuu

Data/Mapa: 17:50 De_mirage

SteamID: STEAM_1:0:160409032

Serwer (mod): only mirage #2      

Opis sytuacji: Admin michu napisał, że jak mnie ogląda to nie gram "nic", a jak gra przeciwko mnie to jestem jak "Bóg" gierki i napisał, że wychodzi z serwera po czym wyszedł. Ja śmieszkując sobie z tego napisałem, że offam bo michu na spekta poszedł. Zwinąłem gierkę, wracam i banik 1 dzien za rzekome informowanie graczy o adminie na spekcie. 

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

Primo napisałem, tak, bo wiem z perspektywy innych dni, że to działa i nagle wszyscy kozaki w gierke i jest kogo banować.

Regulamin pisze jasno: Utrudnianie pracy admina, czyli w tym przypadku nawet napisanie "MICHUUU wbił na specta" oznacza, zę nagle nikt nic nie będzie robić.

szpinaaak na pw na steamie zreportował mi Kubixiooora :1x:

Jak dla mnie uniemożliwiłeś mi jego sprawdzenie, gdyż dałeś info.

Link do regulaminu jakbyś potrzebował REGULAMIN

&1.1 Wchodząc na serwer automatycznie akceptujesz jego regulamin.

EDIT:

A umiesz czytać ze zrozumieniem? 

*Poinformowanie gracza łamiącego regulamin o wbiciu admina – Blokada mikrofonu/czatu -> Ban 30 minut.

Edytowane przez m1chuuu
  • Haha 1
Opublikowano

Pisząc na czacie, że "idę stąd..." jasno dałeś mi na myśl, że sobie wyszedłeś z serwera. Żaden inny admin nie chwali się, że idzie sobie po czym wchodzi na spekta, a jak ktoś tak robi to też powinien być świadom o takich tekstach. Jeżeli każdy admin przed wejściem na spekta pisze, że idzie stąd to zarzucam bardziej pasujący punkt regulaminu: *Poinformowanie gracza łamiącego regulamin o wbiciu admina – Blokada mikrofonu/czatu -> Ban 30 minut.

@EDIT: Z tego co pisałeś to sądzę, że wyszedłeś z serwera i wróciłeś, więc nadal "idę stąd..." obowiązuje ;)

• Legenda
Opublikowano

Ban słuszny lecz kara za długa.

@ m1chuuu *Poinformowanie gracza łamiącego regulamin o wbiciu admina – Blokada mikrofonu/czatu -> Ban 30 minut. 

Gdzie jest tu coś o banie na 1 dzień? +1 do tabeli.

Bana skracam.

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.