Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość Little.

Ograniczenie poleceń.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem ZA tak jak dzisiaj zrobił tomek na mapie jail_anka , zabił chyba z 7 osób ponieważ wydał dużo poleceń

Opublikowano

Nie przesadzajmy 3 ?? Ja już bym wolał zrobić takie coś:

- Można wydać ile tylko poleceń się chce.

- Mogą być maksymalnie 2 polecenia do odwołania.

- NP. Jeżeli powiem Po otwarciu cel macie nakaz noszenia czapki afro do odwołania i bezruch.

- Wydam następne polecenia możecie iść dlatego, że bezruch nie był do odwołania ale macie cały czas nosić czapkę Afro.

Ps. Wydałem 7 poleceń? serio ? xd Jeśli tak to dlatego że się buntowaliście ;)

Opublikowano

Dla mnie bez sensu. Wtedy to rundy bd trwać po 10min. Jak się zadaje dużo poleceń to tt ma trudniej. Wyobraź sobie, że ktoś daje bezruch do odwołania i zakaz kuchnia i skakania. Przez to nasz jail będzie słaby. Wtedy to każdy przeżyje, ponieważ jest ograniczona ilość poleceń.

Opublikowano

@Jagi, ale po co fragować?

Dużo osób - przez tyle poleceń, po prostu nabija fragi, a na tym modzie w tym nie chodzi. 

Prowadzenie przez strażnika ma być kreatywne.

Strażnik wydając sporo poleceń chce być bezpieczny przed buntami. Więc o to chodzi w tym modzie - żeby było ciekawie. Wytrwają tylko Ci spostrzegawczy i Ci co słuchają ze zrozumieniem. Ma być kreatywne, ale co można wymyślić przy 15tt? Najpierw trzeba kilku wyeliminować a przy 3 poleceniach byłoby to bardzo trudne. Jestem na nie.

Opublikowano

Strażnik wydając sporo poleceń chce być bezpieczny przed buntami. Więc o to chodzi w tym modzie - żeby było ciekawie. Wytrwają tylko Ci spostrzegawczy i Ci co słuchają ze zrozumieniem. Ma być kreatywne, ale co można wymyślić przy 15tt? Najpierw trzeba kilku wyeliminować a przy 3 poleceniach byłoby to bardzo trudne. Jestem na nie.

Pięknie to wytłumaczył. Nic dodać nic ująć.

Opublikowano

Nie przesadzajmy 3 ?? Ja już bym wolał zrobić takie coś:

- Można wydać ile tylko poleceń się chce.

- Mogą być maksymalnie 2 polecenia do odwołania.

- NP. Jeżeli powiem Po otwarciu cel macie nakaz noszenia czapki afro do odwołania i bezruch.

- Wydam następne polecenia możecie iść dlatego, że bezruch nie był do odwołania ale macie cały czas nosić czapkę Afro.

Ps. Wydałem 7 poleceń? serio ? xd Jeśli tak to dlatego że się buntowaliście ;)

Nie 7 poleceń tylko zabiłeś 7 osób :D

Opublikowano

Ja przychylam sie do propozycji, ponieważ niektórzy specjalnie chcą ubić wszystkich czy nie wiem dlaczego to robią ale wydają milion poleceń z czego 2osoby zrozumią.

Opublikowano

Play nie o to chodzi. Wydasz 3 polecenia, a będzie ze 20tt to nie ogarniesz. każdy próbuje bunt zrobić.

Opublikowano

Play nie o to chodzi. Wydasz 3 polecenia, a będzie ze 20tt to nie ogarniesz. każdy próbuje bunt zrobić.

Dokładnie o to chodzi. A potem co ? Bedziesz bawił sie w ostatnia reakcje ??

Opublikowano

Nie, Nie i jeszcze raz Nie.

1. Nie ma możliwości wydania 30 poleceń ;)

2. Jeżeli więźniowie proszą o powtórzenie, strażnik musi powtórzyć.

Jak dla mnie propozycja odrzucona / Temat do zamknięcia.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Propozycja Odrzucona

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• 6 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.