Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick: I3zyKuu =.=

Imię: Dawid

Staż na serwerze: Oj nie wiem za bardzo, ale wymaganie na 100% spełnione :) // Jedynie jeśli chodzi o forum to nie. Gdyż założyłem żeby zrobić podanie/ss/propozycje itd ;P .

Doświadczenie: Grałem kiedyś dużo więc chyba dobre :P

Znajomość AMX [0/8]: 7 może nawet 8 :P

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Oczywiście :)

Dlaczego Ty?: Często na serwie gdy nie ma admina jest cziter ;x . I przez to wychodzą ludzie przez co robi się nudna gra z 5 osoba :( . Chciałbym zapobiec temu ! :)

Kontakt: GG:52476838

STEAM: Owszem jest. 

Akceptujesz regulamin admina?: Tak

Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

Edytowane przez Bzyku
Opublikowano

Ja jak na razie na nie.

http://www.gametracker.com/player/I3zyKuu%20%3D.%3D/80.72.33.54:27710/ 9h na serwerze, nie wypełniłeś skali amxx

-staż

-amxx

+steam

-wymagania

-myślę, że jak nie zobaczyłeś jakie są wymagania to regulaminu też nie przeczytałeś

wymagane jest 15 h, a nie 9 więc wymagań na 100% nie spełniasz.

http://katujemy.eu/index.php?/topic/1689-wymagania-na-admina-bf2/

spełnij wszystkie wymagania, a być może będziesz miał moje poparcie.

Opublikowano

Ojj amx zapomnialem skala wynosi 7//

A jesli chodzi o czas to gralem na innym nicku i sie skaplem dopiero pozno :P

Opublikowano

To może byś podał na jakim nicku wcześniej grałeś..?

Jak na razie jestem na nie nie znam cie wgl na serwerze masz przegrane ledwo 9h (na tym nicku)

Opublikowano

Tez cie nigdy nie widzialwm :) 1. Czasami przypadowo na od kuzyna I3osKii =.= a z początku One Shoot One Kill ;* . Prosze

Opublikowano

http://www.gametracker.com/player/I3osKii%20%3D.%3D/80.72.33.54:27710/ 10 h na nicku kuzyna hmmm, więcej razy widziałem jak grałeś na swoim nicku, a kuzyn na swoim więc wątpię, że przegrałeś na nim 6-8h.

One Shoot One Kill ;* na tym nicku to chyba nie na bf grałeś

W twoje amxx też wątpię widziałeś w ogóle skale? http://katujemy.eu/index.php?/topic/1496-skala-amx-podanie-na-admina/

Opublikowano

Tak widzialem:) czytalem regulaminy i skale powiedzmy 6/7 ;) cos tam umiem duzo sie kiedys gralo i mialo swoj serw. ;) a na serwie gram codziennie i bede gral gdyz jest spoko tylko te czity :/ mozna sprobowac podania . :) twoje zdanie - nie. Okej nie podwazam go. :)

Opublikowano

Neutral , myslałem że jestes starszy , nie oceniam nikogo po wieku , ale przekonałem się co do kolegów młodszych wiekiem . Nie mam zamiaru się tu rozpisywać co miałem na myśli , także zdecydujecie sami , przytoczę " Adminów nigdy mało " ale bez przesady , jeśli połowa osob grających na serwerze będzie miała admina , ja tego osobiście nie widzę !

Opublikowano

NIE

-Forum

-9h na serwie na tym nicku.

+Zależy Ci.

Złóż podanie za 5 dni a masz ode mnie tak. Tylko nadrób serwer.

@@Edit NIE WYPOWIADAJ SIE W SWOIM PODANIU!

Opublikowano

Jestem na TAK.

- Steam

- AMX

- Zależy ci na serwerze, sieci.

- 9 H - Można szybko nadrobić i nie widzę w tym zbyt mocnej przeszkody abyś nie dostał właśnie ty admina.

Opublikowano

Hmm na moim nicku? To chyba grałeś mapę może nawet nie całą przez przypadek, ale to tam mało ważne. Gra dosyć często więc lajtowo dobije do tych wymaganych godzin.

-ogarnia

-steam ma

-amx

-troche mało na forum/konto do podania

Na razie neutral choć myśle ze sie sprawdzi ;)

Opublikowano

Strasznie nie lubię, jeśli ktoś nakłania kogoś do wypowiadania się w jego podaniu a Ty to właśnie zrobiłeś na shoutboxie i już masz u mnie wielkii minus. Z tego co pamiętam do podania składamy w odstępie czasowym 5-ciu dni, Ty nie zachowałeś nawet pełnych trzech. Jestem na nie.

Opublikowano

Nakłanianie do komentowania? 

A co do godzin. Nadrobione ;)

To tyle z mojej strony wasze opinie . 

POZDRAWIAM !

Opublikowano

Minusować kogoś tylko dlatego, że chce aby ludzie się wypowiedzieli w jego podaniu. Tuż to absurd, to oznaka tego, że mu zależy i za żadne skarby nigdy bym tego nie uznał za coś negatywnego.

Jestem na tak.

• Właściciel
Opublikowano

Pomimo kilku sprzeciwów, myślę że można dać Ci szansę, Adminów na BF2 zbytnio dużo nie ma więc się przydasz.

Podanie przyjęte.

Wyślij mi na PW:

Nick:

Hasło:

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie przyjęte

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.