Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: iMpr3sivee
Nick gracza/admina na którego składasz skargę: JACK
Opis sytuacji: Nadużywa swoich praw. Dostałem muta za OBRAZE, która nawet nie miała miejsca. Jeżeli obrazą jest ,,kur*a na ch*j Ty stoisz we mnie" to ix de. 

SteamID oskarżonego:  - 
Data i czas zdarzenia: 23.02.2020 przed chwilą
Dowód (ss/demko): - 

Przytemperujcie tego adminka, bo z żadnym nie ma problemu tylko wiecznie z tym. I z tego co zauważam nie tylko do mnie ma jakieś problemy.

@Edit

Aby nie było ze spamuje...

Do gaga w sumie trochę się przyznaję, ale to Ty mi wyskoczyłeś z tekstem ,,zaraz dostaniesz też gaga" jak Ci napisałem na u@, że Cie nie obraziłem i sobie kpisz.

Wczoraj bądź przed wczoraj również się do mnie uczepiłeś, ale akurat wtedy po 3-4 minutach wszystkich zmutowałem bo nie miałem nastroju.

Ogólnie Ty się czepiasz wszystkich, wszystkiego. Przy Tobie nikt nie może nic powiedzieć. Ja już skończyłem. 

Proszę o chociaż upomnienie dla Admina. 

@Edit2

Tak z tym, że Ty na serwerze próbujesz wprowadzić jakiś rygor gorszy niż gdziekolwiek indziej.. (nie chodzi mi o inne serwery). Z innymi adminami da się normalnie porozmawiać, pożartować z głupkowatych powodów, a z Tobą ? Niee, bo czegokolwiek ktoś by nie powiedział od razu leci mute/gag - o banach się nie wypowiem bo nie byłem świadkiem abyś zbanował kogoś. Ja już dyskusję kończę, po prostu w spokoju poczekam aż Opiekun lub wyższa administracja zareaguje na skargę.

Opublikowano (edytowane)

Obecnie trwa mapa na której kolega dostał mute i gaga, jak się skończy to rozpiszę demo z tej sytuacji.

Po obejrzeniu demka, jednak nie powiedział "ku*wo czego stoisz we mnie w tym oknie" a ku*wa, muta dostał na 30 min, bo na tamten moment uznałem to za słuszną karę, myśląc, że dostało mi się od ku*ew. 

Z kolei gag dostał, bo dalej brnął w temacie, prowokując do dalszej kłótni, co można wyczytać w logach.

PS

Tak z ciekawości, wymień te "wieczne problemy" co do mojej osoby, gdyż nie przypominam ich sobie.

edit

Co do gaga, bo w arogancki sposób prowadziłeś rozmowę.

Co do czepiania się wszystkich i wszystkiego wymień kilka przykładów, bo jestem ich niezmiernie ciekaw :).

Jeśli kwestionujesz moje czepialstwo w stosunku do "celów mapy" bądź "wyzywania się" no cóż, od tego jest admin aby pilnować porządku, jeżeli ktoś wchodzi do gry powyzywać innych bądź trollować gierke - przykro mi.

Jeśli z kolei są to inne powody - wymień je.

Edit2

Podaj konkretne przykłady,  ogólnikowo to w zasadzie sam wiesz jak wygląda...

Jeżeli ktoś łamie regulamin, to dostaje stosowną karę wg. rozpiski jaką posiadamy. Nigdy ja ani inny admin za darmo muta albo gaga nie daje.

Edytowane przez JACK94
  • Lubię to! 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.