Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nazwa propozycji (plugin, mapa itd): Klan
Opis propozycji: Dodać tak zwane ,, klany " , które można ulepszać za ap czyli np. więcej ap za zabicie itp , oczywiście za dużo ap. 
Uzasadnienie przydatności: Jest to lekkie urozmaicenie na co jeszcze można wydawać ap , byłyby tam różne bonusy.
Opublikowano
2 minuty temu, SzymonTr napisał:

Nazwa propozycji (plugin, mapa itd): Klan
Opis propozycji: Dodać tak zwane ,, klany " , które można ulepszać za ap czyli np. więcej ap za zabicie itp , oczywiście za dużo ap. 
Uzasadnienie przydatności: Jest to lekkie urozmaicenie na co jeszcze można wydawać ap , byłyby tam różne bonusy.

Czy ja wiem? Mnie to "nie jara" że tak powiem.  Bardziej by mogły być mody rozbudowane o np assasyna, snipera  coś jeszcze było na starych zp, ale już nie pamiętam.  Ale poczekaj na innych zdanie. 

Opublikowano

Na małe tak, ale nawet jeśli to nieprędko by to weszło :

- trzeba by to odpowiednio zbalansować, żeby nie było że gość w klanie bije po 999 w głowę i ma 9999 armora (no zmyśliłem te liczby, ale wiadomo o co chodzi)

- co ważniejsze jak już by miało wejść to w "niezbugowanej" wersji - o matko, ile to się nasłuchałem że "chlip chlip klany nie działajo" itp.

Opublikowano

Jestem na tak można takie coś w prowadzić  i można se ulepszać Klan np . max 15 więcej dmg, wiecej +50hp, i  to można ulepszać żeby mieć w maxowany swój gang

Fajnie by było coś nowego wprowadzić.

Opublikowano

Oj myślałem nad klanami jeszcze jak JB prowadziłem w 2015r, ale ale klany/gangi to nie na serwer ZP, przynajmniej nie na ten.

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Propozycja została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.