Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Axel v2

Nick admina: banującego: @ Lim3k

Data/Mapa: 01-21-20 00:11, Dust2

SteamID: 76561198998831751

Serwer (mod): 5 MAPS                              

Opis sytuacji: No to graliśmy na Dust 2, cała sytuacja była przez 3 rundy bądź 4, nie pamiętam. No i co rundę grałem AWP, akurat byłem w TT a Lim3k był w CT. W jednej rundzie kogoś zabiłem, i stałem z awp do około 1:32. W drugiej rundzie zabiłem Limka i napisał że sprawn do 1:30 a było 1:29 jak uciekłem, czyli prawda sekundę za długo. Trzecia runda to samo, zabiłem i zaraz dostałem PERMA za stanie na spawnie do 1:30. Jestem pewny że jak uciekałem na mida było 1:30 czyli równo z czasem. A Limek postanowił dać PERMA, tak jak wcześniej pisałem.

Wycinek z konsoli: Nie mam, dawno to było

Dodatkowo możesz podać link do swojego bana z naszego sourcebans'a
https://banserwin.pl/index.php?p=banlist&searchText=Axel

@ SQUeZ Piszę jeszcze raz bo nie zdążyłem się wytłumaczyć, co do pisania ub w przeciągu 48h. Tak naprawdę po około 24h po banie, pojechałem do szpitala ze strony problemów zdrowotnych. Miałem operacje, 2 tygodnie w szpitalu, potem 1,5 tygodnia ciężkiej rehabilitacji i nie znalazłem na to czasu. O tym że dostałem bana, przypomniałem sobie dopiero dziś. Przyjemnie się tam grało, i nie chciał bym mieć blokady za pierdołę. 

• Haha 1
Opublikowano

@ Axel v2 Skoro było tak jak mówisz proszę podeślij mi Dokumentację medyczną czy też wypis ze szpitala, że faktycznie tam się znajdowałeś..

W  przypadku braku dostarczenia jakichkolwiek dowodów odwołanie zostanie automatycznie odrzucone. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Udowodnij mi to na pw, że nie byłeś w stanie wejść na PC i się samodzielnie odwołać. Jeżeli wszystko będzie w porządku, otrzymasz UB.

@ Axel v2 Na skontaktowanie się ze mną masz 12h.

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.