Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:Kostek iwnl

Nick admina banującego:Jump 

Data/Mapa:10.02.2020 deathrun_temple_remake_beta_katujemy.

SteamID: STEAM_0:1:456361755

Serwer (mod): Deathrun+klasy                           

Opis sytuacji:No to tak grałem sobie normalnie na deathrunie i zbilem pare wr'ek po czym wywalilo mnie poniewaz zorbilem ponizej 2,5sec. Okej wrocilem i Dostaje bana od Jump za autostrefy xD. Jest to dla mnie smieszne poniewaz nigdy nie mialem zadnych autostref badz opti. Oraz dodam ze banujac mnie przez taki powod musi miec 100% pewnosc a jak to napisal mozecie sami zobaczyc.

[18:34] JUMP: Mam podejrzenia to daje bana, niech sie odwola skoro nic nie ma

Wycinek z konsoli:

• Haha 2
Opublikowano

Na serwerze gra wiele osób i każda z nich widzi jak dana osoba skacze.

Kostek dostał bana z podejrzeniem autostref, ponieważ:

1. Zbija wr'ki na każdej możliwej mapie, rozumiem że każdy jest gorszy jak i lepszy dlatego nie uznawajmy tego jako główny argument.

2. Rozpędzanie się w kilka sekund do przykładowo 2 tys. speeda bez widocznych ruchów prawo - lewo nie wygląda naturalnie.

3. Dostawałem informację zawierające treść o tym, że owy gracz posiada wspomagacze.

4. Obserwowałem gracza przez mapę i osobiście stwierdziłem i postanowiłem dać owego bana.

Chciałem również dodać, że nie muszę mieć 100% pewności, aby dać komuś bana (po to jest możliwość odwołania się i wyjaśnienia). A naskakiwanie na mnie na steam w wiadomościach prywatnych przez twoich kolegów nie jest na miejscu :)

• Haha 1
Opublikowano

Spoko ale to nie ja im mowilem aby na ciebie najezdzali 

A rozpedzam sie w ten sposob ze przytrzumuje wad i dostaje 50speeda co skok jest tak na wiekszosci serwerach.

A to ze zbilem wr'ke na 2 mapach nie oznacza ze na kazdych tak jak to ujoles 

Opublikowano

W A D dodaje 50 speeda na skok. Gdy dokupisz do tego longjumpa i doliczysz kondycje z klanu/klasy, dostaniesz 150 speeda na skok + 50 za każde 1k speeda. Gdy ja się rozpędzałem i biłem wszędzie wrki, nie mieliście ze mną problemu.

DODAJE, że autostrafe to automatyczne ruszanie prawo-lewo z nabijaniem speeda. Polega on na +left podczas klikania A i +right podczas klikania D.

Mogą to także być skrypty, przez które nie musisz w ogóle klikać A D, tylko ruszać myszką prawo-lewo nabijając speeda - takie coś nazywa się Optimizer, btw.

Więc gdy kostek rozpędzał się bez ruszania prawo-lewo to jest poprostu trzymanie W A D, bo nie ma żadnych optimizerów/cheatów, które dają speeda nie ruszając myszką, bo wątpie że chciałby wydawać 100$ na opti, które na deathrunie z rozpędzaniem nic nie daje.

Wyjątkiem jest TAS, czyli Tool Assisted Speedrun, czyli podczas tego dodaje speeda bez ruszania myszką oraz klikania W A D, oraz daje możlwość checkpointów, których nie ma na Deathrunie.

Nie ma powodów nawet do używania jakichkolwiek cheatów na deathrunie, ponieważ W A D znacznie ułatwia rozgrywkę dla każdego gracza. Jestem pewien, że ponad połowa serwera tego używa.

TAS/Optimizer/Autostrafe W OGÓLE nie są potrzebne na deathrunie z rozpędzaniem, bo są one stworzone pod Bhopy/Deathruny bez rozpędzania.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Pozwolę sobie tutaj napisać jedno. JUMP, kumplu złoty - autostrefy działają właśnie na odwrót, wiesz? Mając autostrefy automatycznie robi Ci strefy ( Lewo - A, prawo - D ) nie musisz nic klikać, poza ruszania myszką. 
Przecież to jest logicznie, a ja jestem w stanie to powiedzieć, bo wiem to po prostu z doświadczenia. Setki godzin przegranych na deathrunach bez rozpędzania, z rozpędzaniem, bhopy, nie bhopy, speedruny. 

Naprawdę, autostrefy to coś w podobni do opti, coś a'la tego. Opti; innymi słowy OPTIMIZER, to program, w którym ustawiasz sobie jakie możesz mieć SYNC (synchro) - procenty od razu pod czasem. Możemy w tym również ustawić ilość stref na sekundę, a tutaj jest wręcz przeciwnie; admin, który powinien być przykładem do naśladowania, powinien być konstruktywny. 

A lecąc prosto, dociskamy po prostu W + A + D - JEDNOCZEŚNIE. Przez ów myk dostajemy co skok 50+ speeda, coś koło tego. Ale przecież, hej xd Lepiej zbanować kogoś, kto jest czysty, kogoś, kto spędził naprawdę wiele godzin na speedrunach. A tutaj gramy dla rozrywki, gramy dla funu a jednocześnie bawiąc się bitymi WRkami.

Gdybym nie usuwał filmików z mojego kanału bym tutaj podesłał filmiki, na których były moje RUNY, z speedruna - tam trzeba naprawdę się wykazać i to nie jest kilka dni nauki; a kilka miesięcy dobrej wprawy.

• Inwestor
Opublikowano

Zacznę o tego, że ty i tak miałeś mieć bana na serwerze i tak za działanie na szkodzę serwera. Błąd wystąpił w banowaniu Ciebie.
Możecie sobie iść, na ten pseudo serwer co mówiliście o nim na inną sieć, ja za wami nie będę płakał, nie ma miejsca dla takich jak wy którzy tylko wszystko psuli.

Nadmierne wyzywanie graczy i administratorów oraz zabawy adminem.
Żegnam.

O kolejne UB się nie staraj, bo go nie dostaniesz, moja decyzja jest ostateczna. Pisanie do Erwina nic nie zmieni w tej decyzji. 

@ LadyAnna @ KennySSS 

Powód bana zmieniony. 

• Lubię to! 1
  • Haha 2
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.