Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Twój nick: Ciri.
Nick oskarżonego: Beffu
IP/SID oskarżonego: 
Godzina i data zdarzenia: 10.02.2020 Godzina: 12:40
Mapa: De_dust2 
Screeny/demo: Brak... 
Opis sytuacji: Wchodzę na serwer gram dwie rundy i w trzeciej/czwartej zabija mnie Bodzio to pisze "sad boy" Bo mnie zabił... I cyk dostałem bana od tego jakże mądrego gracza/Admina Beffu powód bana "Prowokacja Admina" I o co tu chodzi? Już drugi raz dostaje bana i chyba 2 kicki dostałem że przechodziłem przez resp... w czasie 1:00 (żeby zmienić bs) więc co jest z tym gościem ja go nie znam a ten bałwan odwala takie coś? Gram już trochę na tym serwie wcześniej pod inną nazwą i jeszcze ani razu bana/kicków nie było a tu przychodzi jakiś świeżak i odwala mi takie coś... To ja już się boję pisać cokolwiek na czacie bo bana za free można dostać. ;) Pozdrawiam czekam na szybką odpowiedz 
  • Donator
Opublikowano

To może polecimy od początku. Przed zostaniem adminem przez moją osobę mieliśmy małe zgrzyty. Od tamtego czasu co chwilę mnie prowokowałeś lecz nie zwracałem na to większej uwagi. Z czasem zaczęło mnie to irytować więc zacząłem coś z tym robić. Wczoraj dostałeś bana za teksty typu "BeFFu daj głos", które pisałeś dzień wcześniej lecz dostałeś UB bo zapomniałem zapisać dowody. Wczoraj wywaliłeś z tekstem co do mojej osoby "taki szit was jedzie...", wysłałem ten kawałek konsoli do Gosi (właścicielka serwera) i dostałem pozwolenie na bana za prowokacje :). Od jakiegoś czasu ciągle piszesz "sad boy XD". Obydwoje wiemy, że to tyczy się mojej ikonki na steam'ie i ma to za zadanie naśmiewać się z niej więc niepotrzebnie kłamiesz, że pisałeś to do Bodzia bo Cię zabił. Nawinąłeś coś o dwóch kickach tak? Daj mi dowód, że te kicki były ode mnie bo za nic ich nie pamiętam :). I tak na marginesie - świeżakiem nie jestem ;D I nie wiem czy określaniem mnie "bałwan" w skardze jest takie na miejscu 

(~~VIP~~) *[Gold Nova III]* *DEAD* Ciri. : Taki szit was jedzie.,.

(~~VIP~~) *[Gold Nova III]* Ciri. : Sad boy xD 

Opublikowano
10 minut temu, BeFFu napisał:

To może polecimy od początku. Przed zostaniem adminem przez moją osobę mieliśmy małe zgrzyty. Od tamtego czasu co chwilę mnie prowokowałeś lecz nie zwracałem na to większej uwagi. Z czasem zaczęło mnie to irytować więc zacząłem coś z tym robić. Wczoraj dostałeś bana za teksty typu "BeFFu daj głos", które pisałeś dzień wcześniej lecz dostałeś UB bo zapomniałem zapisać dowody. Wczoraj wywaliłeś z tekstem co do mojej osoby "taki szit was jedzie...", wysłałem ten kawałek konsoli do Gosi (właścicielka serwera) i dostałem pozwolenie na bana za prowokacje :). Od jakiegoś czasu ciągle piszesz "sad boy XD". Obydwoje wiemy, że to tyczy się mojej ikonki na steam'ie i ma to za zadanie naśmiewać się z niej więc niepotrzebnie kłamiesz, że pisałeś to do Bodzia bo Cię zabił. Nawinąłeś coś o dwóch kickach tak? Daj mi dowód, że te kicki były ode mnie bo za nic ich nie pamiętam :). I tak na marginesie - świeżakiem nie jestem ;D I nie wiem czy określaniem mnie "bałwan" w skardze jest takie na miejscu 

(~~VIP~~) *[Gold Nova III]* *DEAD* Ciri. : Taki szit was jedzie.,.

(~~VIP~~) *[Gold Nova III]* Ciri. : Sad boy xD 

No to powiem Ci że tu jest dziwne bo jakiegoś "zgrzytu" nie było więc nwm co Ty tu mi piszesz jakoś średnio Cię znam/kojarzę...  Wow wkleiłeś sobie czat z consolki? xD trochę słabe czy sam napisałeś? A co do prowokowania to też jakoś nie widzę tego żeby wszystkie słowa były kierowane do Ciebie... więc chłopcze coś sobie od początku ubzdurałeś że mamy jakaś spine i Cię prowokuję. I tak jest na miejscu nazwaniem Cię "bałwanem" ponieważ się tak zachowujesz dostałeś trochę więcej władzy i coś świrujesz do mnie... powagi trochę 

Opublikowano

Po pierwsze, jeśli piszesz już skargę na admina to z łaski swej pisz tak jak faktycznie było. 

Po drugie, byłam świadkiem dziś i bywałam świadkiem niejednej takiej sytuacji, kiedy to prowokujesz lub obrażasz innych graczy
lub adminów.

Zresztą sama padłam ofiarą jakiś tydzień temu. Szkoda, że akurat nikogo z adminów nie było i mi się laptop zacinał z wrażenia;
i olałam sprawę, bo kur*ą nie jestem :D 

Po trzecie, cóż za niekompetentność, RAZ- nawet pisząc skargę obrażasz admina, a DWA - skoro "grasz już trochę na tym serwie wcześniej" to właśnie powinieneś go dobrze znać, a bynajmniej kojarzyć, kłamczuszku :<

Nie wiem co chcesz wskórać takim zachowaniem, ale póki co według mnie działasz na swą niekorzyść.

A tak odbiegając od tematu, najśmieszniejsze jest to, że raz jesteś facetem, a raz kobietą XDDD nie ogarniam tej dzisiejszej młodzieży :D

• Lubię to! 1
Opublikowano
16 minut temu, sysixx napisał:

Po pierwsze, jeśli piszesz już skargę na admina to z łaski swej pisz tak jak faktycznie było. 

Po drugie, byłam świadkiem dziś i bywałam świadkiem niejednej takiej sytuacji, kiedy to prowokujesz lub obrażasz innych graczy
lub adminów.

Zresztą sama padłam ofiarą jakiś tydzień temu. Szkoda, że akurat nikogo z adminów nie było i mi się laptop zacinał z wrażenia;
i olałam sprawę, bo kur*ą nie jestem :D 

Po trzecie, cóż za niekompetentność, RAZ- nawet pisząc skargę obrażasz admina, a DWA - skoro "grasz już trochę na tym serwie wcześniej" to właśnie powinieneś go dobrze znać, a bynajmniej kojarzyć, kłamczuszku :<

Nie wiem co chcesz wskórać takim zachowaniem, ale póki co według mnie działasz na swą niekorzyść.

A tak odbiegając od tematu, najśmieszniejsze jest to, że raz jesteś facetem, a raz kobietą XDDD nie ogarniam tej dzisiejszej młodzieży :D

Ooo widzę że obrońca się włączył xD tak widuje Cię na serwerze ale ani razu nic Do Ciebie nie pisałem... Nie wybacz mi pisałem o płeć więc to Tylko tyle z naszego pisania było... A co do kłamstw to widzę że lepiej Tobie to już idzie  "Zresztą sama padłam ofiarą jakiś tydzień temu. Szkoda, że akurat nikogo z adminów nie było i mi się laptop zacinał z wrażenia;
i olałam sprawę, bo kur*ą nie jestem :D " I to niby ja byłem śmieszna/y jesteś ... No widzisz raz Mężczyzna raz Kobieta raczej Ci tego setny raz tłumaczyć nie będę jeśli masz zaniki pamięci to już nie moja wina ;) 

Cytat

Opublikowano

Widzę, że kolega ma problemy z pamięcią albo cosik z głową (bez obrazy), chyba, że po "dobrym" towarze? ewentualnie lat pińć.. :P 

Zdecyduj się czy pisałeś czy nie, bo setny raz podobno mi nie będziesz tłumaczyć :D 

i już się nie pogrążaj...................................................................................................................................................error

Opublikowano

"To ja już się boję pisać cokolwiek na czacie bo bana za free można dostać."

Ten tekst chyba nie na miejscu, jesteś jednym z bardziej toksycznych graczy na serwerze.

Wiem bo sam się przekonałem o kulturze tego osobnika.

A i jeszcze jedno macie opcje edytuj :P 

• Lubię to! 2
  • Legenda
Opublikowano

Napisz skargę na admina o NIESŁUSZNEGO bana ---> nazwij go w temacie bałwanem. Gratuluję. @ Ciri.dostałeś bana za prowokację i dokładnie to samo zrobiłeś w poście. 
Zero dowodów z żadnych ze stron, samo skopiowanie tekstu jest słabiutkie, jedynie świadkowie cokolwiek wnoszą do sprawy.
Już wcześniej zostałam powiadomiona o całej sprawie przez @ BeFFu, zaczepki w jego stronę nie zdarzyły się już pierwszy raz skoro wcześniej do mnie z tym pisał. Dostałam identyczny wycinek z konsoli, co został zamieszczony przez niego w temacie. To, że nowy admin dołączył do nas niedawno, nie daje nikomu prawa, żeby nazywać go świeżakiem. 

Co dalej. @ sysixxnastępnym razem proszę o ss, taki delikwent już by miał tygodniową przerwę przez skierowane słowa w kierunku kobiety. Nie zabawiłby na długo.
@ BlantomaNskoro już nie pierwszy raz spotkałeś się z brakiem kultury przez @ Ciri.to dlaczego nie zgłosiłeś tego wcześniej? Na pewno którykolwiek z adminów by na to zareagował. Same słowa niewiele tu dadzą. 

Podsumowując: skoro osoba, pisząca skargę  nie potrafiła wstrzymać koni nawet w oficjalnym temacie na forum, to dlaczego mam brać skargę na poważnie? Już sama obraza, która tu poszła nasuwa mi tylko jedną myśl - brak kultury. 

A co do Ciebie @ BeFFunastępnym razem postaraj się o zrobienie ss, jak widzisz, nikt na tacy się nie przyzna. 

Skargę odrzucam. 

PS: zgrzyty załatwiajcie sobie na pv, forum czy serwer od tego nie służy. 

• Lubię to! 8
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.