Smakowy Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Imię:jakub Twój nick na serwerze:Smakowy Wiek: 14 Mutacja głosu: nie :( Staż na serwerze (Link do GT): Sprawny mikrofon [Tak/Nie]:tak Steam ID: STEAM_1:0:518133633 Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198996532994/ Doświadczenie:Byłem już adminem dr na innej sieci która już chyba nie istnieje Znajomość sourcemoda [0/10]:6 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:2/3 a w weekend 3/4 Dlaczego Ty?:Uważam ze nadaje się na admina i chciałbym pomóc serwerowi się rozwijać Akceptujesz regulamin serwera?:tak Akceptujesz regulamin forum?:tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
JUMP Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 -wiek -mutajca -Brak GT +/- SM - Podanie mnie nie przekonuje Jestem na NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
TUPTUŚ Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 -Wiek -Gdzie jest GT -Mutacja -Konto Pod podanie Na NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator LEGENDAR Posted February 8, 2020 Donor Administrator Share Posted February 8, 2020 Jestem na NIE. -Brak mutacji -Słabe dlaczego ja. -Brak linku do GT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved Bulbożul Posted February 8, 2020 V.I.P Donor Deserved Share Posted February 8, 2020 Na nie. - wiek i brak mutacji, - GT, - konto na forum pod podanie, - Dlaczego ty nie przekonuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KennySSS Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Na nie - wiek brak mutacji - konto na forum pod podanie - dlaczego ty lepiej dało się napisać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sponsor CHerbatniK Posted February 8, 2020 Sponsor Share Posted February 8, 2020 - wiek - gdzie link do GT? - konto pod podanie - podanie nie przekonuje Jestem na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
roLf Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Jestem na NIE - Wiek - Brak mutacji +/- SM 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved Ves Posted February 9, 2020 V.I.P Donor Girls Deserved Share Posted February 9, 2020 Ze względu na młody wiek oraz brak mutacji, jestem zmuszona odrzucić Twoje podanie. $3.7 Osoby bez mutacji mają prawo do używania mikrofonu tylko za zgodą admina.(Nie dotyczy to płci żeńskiej) Nie wyobrażam sobie sytuacji, w której to admin bez mutacji upomina innego gracza o nadużywanie mikrofonu. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved Ves Posted February 9, 2020 V.I.P Donor Girls Deserved Share Posted February 9, 2020 Podanie zostało odrzucone Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomer_ Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts